MOOI VAKANTIEHUIS MET MOGELIJKHEDEN

Onder aanbieding
Omschrijving

MOOI VAKANTIEHUIS MET MOGELIJKHEDEN

Huis - Mansfeld-Südharz

*** IN OPTIE ***

Dit verhoogd gelegen vakantiehuis biedt een prachtig uitzicht over de eigen tuin en de omgeving. Het ligt aan een doodlopend straatje de natuur in, aan de rand van een klein dorpje in de Landkreis Mansfeld-Südharz. Het huis heeft een officieel woonadres en biedt dus ook de mogelijkheid tot inschrijving bij de gemeente.

Er is een grote tuin, deels schuin omhoog lopend, met beneden een klein vlak stuk en garage. De auto kunt u dus op eigen erf parkeren. Vandaar met een trappetje naar boven naar het hoger gelegen vakantiehuis. Dat bestaat eigenlijk uit twee verdiepingen, een benedenverdieping met klein appartement en een bovenverdieping met nog een woonruimte. Beiden met keuken en badkamer.

De kleine woonruimte beneden heeft een keukentje, woonkamer, slaapkamer en badkamer met douche en toilet. De woonruimte boven heeft een zalig terras, een grote ruime en lichte woonkamer met heerlijk uitzicht, twee slaapkamers, een apart toilet en separate douchecel, en een kleine smalle langgerekte keuken aan de achterzijde.

Dit biedt de mogelijkheid om ook een gedeelte te verhuren. In totaal heeft u min of meer vijf kamers. Uiteraard eveneens geschikt als groot familiehuis of vakantiehuis. Het ligt aan de rand van een klein plaatsje met een stuk of 20 kavels in volledig eigendom bij de eigenaren, deels permanent bewoond maar voor het merendeel in gebruik als weekendverblijf of recreatie-object.

Er is aansluiting op de bestaande riolering en water en stroom gaat via tussenmeters over de vereniging van eigenaren. Er is een aparte wateraansluiting voor het begieten van de tuin. Het geheel is gebouwd omstreeks 1980. Er zijn nog bepaalde punten van afwerking nodig.

Het bevindt zich in de Landkreis Mansfeld-Südharz, aan de oostkant van de Harz gelegen, in een bosrijke omgeving met volop natuur en heerlijke mogelijkheden tot wandelen en ontspannen. Globaal gesitueerd tussen Sangerhausen, Lutherstadt Eisleben en Mansfeld.

Centraal gelegen in Middenduitsland en goed bereikbaar via snelweg A38 (Kassel-Leipzig). Het kavel is ca. 600 m2 groot, het vakantiehuis heeft een bebouwde oppervlakte van ca. 44 m2 en de garage een oppervlakte van 12 m2.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / ONDER AANBIEDING ***

 

Koopprijs: 49.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 19-08-21  Plaatsingscode: PK-MD-EB-286

Object kenmerken
  • Huis