Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Biesenrode

*** IN OPTIE ***

MOOI VAKANTIEHUIS OP GOEDE PLEK

*** HEERLIJKE OMGEVING! ***

In het Wippertal, deels op de Biesenberg gelegen, en dus met prachtig vrij uitzicht, staat dit grote en solide woonhuis op een mooi groot stuk eigen grond van ca. 650 m2. U heeft hier dus alle ruimte en nog een oude mooie grote schuur, heel karakteristiek.

De regio is aan de oostkant van de Harz gesitueerd, met een prachtige glooiende omgeving, een van de mooiste gebieden van het Mansfelder Land. Het is heel afwisselend en gevarieerd met vaak mooi weer, veel zon en weinig regen.

De ideale locatie voor een groot vakantiehuis en dit is er één! Met veel ruimte in en om het huis, een mooie ligging, enigszins verhoogd waardoor u een zalig vrij uitzicht heeft, en volop ruimte in het huis zelf. En er is nog een grote schuur.

Op de begane grond komt u binnen via een ruime hal, en dan is er nog een hal met trap naar boven. Verder de woonkamer, nog een kamer, badkamer en keukenruimte. Boven vier kamers waarvan er een een gescheiden ruimte met wc en wastafel heeft.

Al met al is er zeker 120 m2 woonruimte beschikbaar. Er is centrale verwarming via Ölheizung waarbij er in de hal wat leidingen vorstschade hebben opgelopen. Verder is er water, stroom en afwatering. Het dak is recent vernieuwd.

Dit huis heeft wat liefde een aandacht nodig en dan is het een heerlijk vakantiehuis of uiteraard ook geschikt voor permanente bewoning. Wacht niet niet te lang, want er is heel wat vraag naar dit soort objecten.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Vraagprijs: 35.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 7.500,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 49.300,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 05-05-2023  Plaatsingscode: PK-BR-GO-532

Object kenmerken
  • Huis