MOOI VAKANTIEHUISJE IN NATUUR

€ 35.000,- k.k.
Omschrijving

MOOI VAKANTIEHUISJE IN NATUUR

Huis - Mansfeld

*** WOONKLAAR ! ***

Dit mooie en kant-en-klare vakantiehuisje staat op een kleinschalig parkje in de heerlijke natuur rondom Mansfeld-Südharz. Met vlakbij bossen en velden, en ook een klein meertje. Dit staat garant voor zalige vakanties en ontspannen uitstapjes.

Groot voordeel is dat het huisje een officiële adresaanduiding heeft en dat je je dus hier ook kunt inschrijven bij de gemeente, als permanent woonadres. Dat biedt heel veel voordelen. Dus of als vakantiehuis of als woonhuis, het kan allemaal.

Het huisje staat op eigen grond, ca. 454 m2 groot en u heeft dus volop ruimte voor het parkeren van auto-s op eigen grond en zeker drie terassen, twee voor het huis en een achter het huis. Het geheel loopt schuin op tegen de berg. Dit geeft een heel leuk beeld.

Op het terras voor het huisje kijkt u mooi over de omgeving heen. Een uitzicht wat nooit gaat vervelen! Het leven speelt zich hier vaak buiten af dus dan is het fijn als u wat verschillende plekjes heeft om te vertoeven. En dat kan hier allemaal.

Op de begane grond is een kleine werkruimte, een prima koele slaapkamer en een mooie ruime badkamer. Boven is een hal met toilet en de woonkamer inclusief (nieuwe) open keuken. Er is deels elektrische vloerverwarming en een airco (ook voor verwarming!) net zoals een gezellige houtkachel mogelijk is.

De keuken heeft een inductiekookplaat, vaatwasser en koelkast met ijsblokjesmaker. Het warme water wordt middels de kraan gerealiseerd. Overal zijn nieuwe stroom- en waterleidingen aangelegd. Ook is er een nieuwe septic-tank aangelegd van 3,5 kuub.

De watervoorziening wordt nu nog bevooraad door de eigen waterbron van het parkje maar vanwege modernisering wordt er een nieuwe waterleiding aangelegd met leidingwater van de Midewa (waterleverancier). Hieraan moet het gehele park meewerken.

Ook de stroomvoorziening wordt vernieuwd waarbij een nieuwe hoofdkabel in het kleine weggetje voor het huisje wordt gelegd. Ook hieraan moeten alle eigenaren van de huisjes op het park meewerken. Al deze vernieuwingen zijn nu in verregaande staat van voorbereiding.

U zit hier dus straks helemaal als nieuw! In uw eigen vakantiehuisje in een prachtige omgeving. Ook wonen en inschrijven is hier mogelijk en dat is dan natuurlijk heel voordelig. Wacht niet te lang want waarschijnlijk is er veel belangstelling voor dit object.

Nu kopen betekent deze zomer al verblijven in uw eigen huisje! Het geheel wordt verkocht inclusief alle meubels en inventaris. Alleen wat boeken, decoratie en persoonlijke spullen worden meegenomen. Sla snel toe!

 

Koopprijs 35.000,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij. Voor wettelijke Nebenkosten en garantie-compensatiefonds moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. ALLE bijkomende kosten: ca. 47.000,- euro. Dit is dus een all in prijs, vrij op naam, inclusief kosten koper. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 28-06-2024  Plaatsingscode: PK-MD-HS-647

Object kenmerken
  • Huis