Mooie blokhut op prachtige plek in bos

€ 16.500,- k.k.
Omschrijving

Mooie blokhut op prachtige plek in bos

Huis - Ahlsdorf

Deze blokhut is in goede staat en ligt op een prachtig plekje midden in de natuur, direct aan de bosrand gelegen. Het is het laatste kaveltje op het einde van de rij dus direct naast u begint de natuur. U zit omgeven door bomen midden in het groen, uw eigen verborgen privé paradijsje. De blokhut ligt enigszins verhoogd en daardoor heeft u een mooi uitzicht in het groen.

Ook het gehele kavel loopt vrij steil schuin omhoog dus u moet wel een trap op naar uw blokhut. Deze heeft een mooie houten veranda waar het heerlijk toeven is. De blokhut zelf bestaat uit een ruimte met aan de achterwand een keukentje. Verder is er een apart slaapkamertje, nog een slaapgelegenheid boven het keuken-gedeelte en een douche met wastafel en toilet.

Alles gezellig knus in hout uitgevoerd, in een overzichtelijke indeling. Er is water en stroom dus dat is prima voor elkaar. Afwatering via Klärgrube. Achter is er nog een kleine opbergruimte. Het kavel is met eigen oprit dus eventueel kunt u de auto op het eigen grondstuk zetten. Maar dat kan gewoon ook op de straat voor het huis, een rustige doodlopende weg het bos in.

De natuur is het grote pluspunt, u kunt hier uren rondlopen en zalig wandelen. Ideaal voor mensen met een hond, of natuurliefhebbers die van rust, ruimte en stilte houden. Op loopafstand is een klein meertje aan de rand van het bos. Toch zit u hier ook weer niet al te ver van de bewoonde wereld en dat is makkelijk voor de bereikbaarheid. Op eigen grond van ong. 500 m2.

 

Vraagprijs: 16.500,- euro.

Incl. bemiddelingskosten.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 12-05-19  Plaatsingscode: PK-ZR-HS-016
Object kenmerken
  • Huis