Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Sondershausen

***IN OPTIE***

Direct in het bos gelegen, aan de rand van een grote berg in de nabijheid van de stad Sonderhausen, en mooi verhoogd gelegen, ligt dit grote stuk grond van ca. 2.000 m2 met daarop een mooie bungalow in goede staat. U zit hier midden in de natuur en toch vlakbij de stad!

Dit soort objecten komt maar eens in de zoveel tijd voorbij en dan ook nog gunstig geprijsd. Overal om u heen is bos en u zit halverwege de berg, dus mooi uitzicht, rustig gelegen en met alle vrijheid. De bungalow is goed te bereiken met een normale personenauto ook al moet u het laatste gedeelte dwars door het bos.

U zit aan de zuidwestkant van Sondershausen, ter hoogte van de Bebraer Teich, een mooi meertje. U zit aan de directe bosrand van een groot woud, ongeveer ter grootte van 200 hectare. In de buurt zit daar ook het apenpark Straussberg en aan de andere kant de Possen met het gelijknamige recreatiepark.

Ook vlakbij, naar onderen, loopt de B4 naar Nordhausen en deze hoort u wel, tenminste het doorgaand verkeer is hoorbaar maar, eerlijk is eerlijk, het stoort niet. Verwacht dus geen complete stilte en 100 % rust want dat is niet reëel. De straat zit op ca. 500 m afstand en u zit weliswaar veel hoger, maar hoort af en toe toch wat.

Ook is er geen stroom en water maar dat heeft de huidige eigenaar heel handig opgelost. Voor elektra heeft hij alles gereedgemaakt voor een gelijkrichter en dus kunt u het huisje eenvoudig aansluiten op de accu van een auto of een gelijksoortige batterij zoals een permanente accu.

Water wordt opgevangen middels regenwater en dan gaat het in een opvangbak die hij omhoog pompt naar een andere bak, die hoger gelegen is. Daardoor staat er druk op de leiding en is er altijd ‘stromend’ water. U zou zelf een buitendouche kunnen realiseren want die is er nu niet, wel een inpandig toilet.

Het huisje zelf is massief gemetseld en goed onderhouden, alles zit er keurig uit. U heeft ook volop de ruimte want binnen is het een grote ruimte met open keuken. Qua slapen moet u dus denken aan een slaapbank of opklapbed. Er is in ieder geval ruimte genoeg.

Extra aanbouwen of uitbreiden is uitgesloten maar u kunt uiteraard altijd wel een tent neerzetten, camper of caravan plaatsen of zo’n leuke Pipowagen of omgebouwde bouwkeet. Ook daar is weer ruimte genoeg voor want er is een mooi groot vlak stuk terrein voor de bungalow.

Het huisje zelf staat in het kadaster ingetekend met 70 m2 dus dat is natuurlijk ook erg ruim. Vooral omdat u hier midden in de natuur zit, er zal nooit meer iemand iets mogen bouwen in de directe omgeving, dat is uitgesloten. Al met al dus een uniek plekje, heerlijk in het bos, goed bereikbaar, rondom natuur en toch dichtbij de stad.

Vanaf het huisje tot het stadshart is het ongeveer 3 km hemelsbreed en tot de eerste supermarkt is het ca. 1.5 km. U heeft hier dus wel alle voordelen van de natuur maar toch vlakbij alle faciliteiten, hoe heerlijk is dat?!

Het gaat hier om een vaste koopprijs, deze is niet onderhandelbaar. Nog even voor de duidelijkheid: er is geen vaste stroom- en waterleiding en dat zal daar ook niet kunnen. Aanbouwen of uitbreiden is niet mogelijk. De B4 weg loopt op ca. 500 m afstand beneden langs. Er is geen vast woon-adres of mogelijkheid tot inschrijving. Mocht een van deze redenen bij voorbaat aanleiding geven tot twijfel, dan heeft een bezichtiging op locatie eigenlijk geen zin.

Het is gewoon een heel mooi plekje, uniek midden in de natuur, aan de rand van het bos en toch vlakbij de stad. Ideaal als uitvalsbasis voor tripjes en uitstapjes. Maar ook zeer geschikt om gewoon dagen te genieten in en om het huisje. Dit soort objecten komt niet meer zoveel voor in de verkoop momenteel. Wacht dus niet te lang.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs: 22.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 2.500 euro. Sowieso moet er voor wettelijke Nebenkosten en inventaris een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 28-07-22  Plaatsingscode: PK-SO-EB-415-B

Object kenmerken
  • Huis