MOOIE BUNGALOW MIDDEN IN BOS

Onder aanbieding
Omschrijving

MOOIE BUNGALOW MIDDEN IN BOS

Huis - Kyffhäuserkreis

*** VERKOCHT ***

Deze fraaie bungalow staat op een heerlijk plekje, midden in de natuur, zalig tussen de bomen. U heeft wel directe buren maar door de mooie locatie vergeet u meteen dat ze er zijn. Bovendien zijn het hele rustige, oudere mensen, dus rust en stilte gegarandeerd. U heeft hier alle ruimte, want u loopt zo de bossen in. Met een paar meertjes vlakbij, hoe gezellig is dat?

De bungalow staat op eigen grond van bijna 400 m2 en dat is net mooi. Dan heeft u een aardig stukje grond, een leuk grasveld waar ook de auto op eigen grond kan parkeren. Zonder al te veel moeite te hoeven doen voor tuinonderhoud, grasmaaien, snoeien, tuinafval afvoeren en ga zo maar door. Dat is ook eigenlijk helemaal niet nodig want u zit midden in de natuur!

Het kavel is goed bereikbaar met de auto zonder al te veel problemen. Ook in de winter heeft u water en stroom en dat is natuurlijk wel lekker. Stroom en water wordt afgenomen via officiële leveranciers dus dat is allemaal keurig geregeld. Afwatering via een eigen Klärgrube die u deelt met de buurman. Dat scheelt ook weer in de kosten.

Het dak van de bungalow is recent vernieuwd, er zijn overal kunststof kozijnen en de houten bungalow is deels geïsoleerd, dat merk je in de zomer, dan is het lekker koel binnen. En blijft in de winter de warmte binnen. De vloer is van beton (volgens opgave). Al met al een knappe verzorgde bungalow. Met een zalig groot terras wat enigszins verhoogd ligt, dus volop privacy en mooi uitzicht.

De bungalow heeft een ruime woonkamer, een klein keukentje, een kleine badkamer met wasbak, wc en douche, een ruime slaapkamer, nog een extra kamer die nu in gebruik is als rommelhok en buitenom nog een kleine werkplaats/opslag/berging. Al met al volop ruimte voor een dergelijke bungalow. Warm water via boiler. Verwarming via electro-kachels, waarschijnlijk mag houtstook niet omdat u midden in het bos zit. Het huisje is echter zo warm in de winter.

Dit object wordt volledig gemeubileerd verkocht of zonder inrichting. Als u wilt, kunt u meteen vakantie vieren en genieten!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT / GERESERVEERD / IN OPTIE / ONDER AANBIEDING ***

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 07-08-20  Plaatsingscode: PK-HH-HS-171

 

Object kenmerken
  • Huis