Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Sondershausen

*** IN OPTIE ***

MOOIE BUNGALOW 2.600 m2 EIGEN GROND

*** WE HEBBEN D’R WEER ÉÉN! ***

Dit is dan weer zo’n geliefd en veelgevraagd kavel wat maar eens in de zoveel tijd voorbij komt. En dan ook nog voor een uitermate scherpe prijs. Een ruime en goed onderhouden bungalow op eigen grond van bijna 2.600 m2, die vindt je niet veel!

Aan de stadsrand van Sondershausen, dus met alle inkoopmogelijkheden en faciliteiten binnen handbereik, en toch midden in de natuur, met volop groen en bomen, rust en ruimte. U hoort hier alleen de vogeltjes kwetteren.

Het kavel is goed bereikbaar door een verhard weggetje naar boven, de bergen rond Sondershausen op. Dan volgt er een hek met uw eigen toegangspad wat leidt naar de bungalow en het prachtige grote natuurkavel.

U heeft hier uw eigen park, met bomen en struiken, grasgedeeltes en open ruimtes. Hier kunt u werkelijk genieten, volop privacy, weg van de drukte van alledag. Op uw eigen zalig grote kavel. Met fraaie bungalow, al goed opgeknapt.

De bungalow is ruim van opzet en heeft een heerlijk terras en ook mooie grote ramen zodat u binnen evengoed van het uitzicht kunt genieten. U komt binnen via een soort serre waar het goed toeven is, zomer en winter.

Dan een mooie grote open ruimte, met open keuken en gezellige zithoekjes in de ruime woonkamer. Daarachter een badkamer. Geslapen wordt op een slaapbank. Uiteraard kunt u ook zelf bedden plaatsen. Het kavel is ook groot genoeg om nog een yurt, pipowagen of camper/caravan te plaatsen.

Het grote kavel is zeer afwisselend en biedt deels bomen en bosschages, maar ook grasveld en open ruimtes. U kunt hier een heerlijk natuurgebied realiseren, uw eigen park, midden in de natuur. En dat voor een alles betaalbare prijs.

Wat is dan het addertje onder het gras? Geen, maar u moet wel een oplossing verzinnen voor water en stroom want dat is er momenteel niet. Dat is echter goed op te lossen. De buren hebben hoogstwaarschijnlijk wel water en elektra dus u zou het daarvandaan door kunnen (laten) trekken.

Water kunt u zelf ook opvangen middels regenwater in grote 1.000 liter-vaten. Of een eigen waterbron boren, dat is in dit deel van Duitsland niet ongebruikelijk. Stroom is op te wekken via zonnepanelen of een generator in de kelder (een kelder is er ook nog namelijk).

Mocht u dit eenmaal geregeld hebben, dan verdrievoudigt u het geheel meteen in waarde want dan is alles aanzienlijk veel meer waard. Wacht niet te lang, want de eigenaar is zelf ook actief bezig met de verkoop en dit soort objecten zijn nu erg gewild momenteel.

U zou zelfs kunnen overwegen dit kavel ongezien aan te schaffen en direct over te gaan tot aankoop, dit is mogelijk met aanbetaling. Of u komt direct zo snel mogelijk bezichtigen, daartoe bestaan op korte termijn mogelijkheden. Sla dus snel toe!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs: 25.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 4.300,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 36.000,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 15-05-2023  Plaatsingscode: PK-SH-HS-542

Object kenmerken
  • Huis