MOOIE GROTE TUIN AAN DORPSRAND

€ 5.000,- k.k.
Omschrijving

MOOIE GROTE TUIN AAN DORPSRAND

Huis - Nebra

*** PRACHTIGE OMGEVING! ***

Niet ver van het stadje Nebra, bijna aan de oevers van de rivier de Unstrut, vlakbij een groot bos en met het plaatsje Memleben in de buurt (met dierenpark en oud klooster), ligt deze grote tuin van bijna 1.000 m2 aan de rand van een dorpje.

Prachtig gelegen, goed bereikbaar via de rustige doorgaande weg, op een heerlijke locatie met van alles in de buurt. Dit kan echt een zalig plekje worden. Het is een tuin zonder enige facilietit, dus geen water en stroom.

Dat kunt u echter heel goed oplossen door het opvangen van regenwater en het plaatsen van zonnepanelen. Zet er een caravan of camper neer en u heeft voor weinig geld, een heerlijke vakantielocatie. Voor een zacht prijsje.

De Arche Nebra is aan de overkant, een bezoekerscentrum met als middelpunt de eeuwenoude prehistorische hemelschijf die hier in de buurt gevonden is. De omgeving is wisselend en gevarieerd, u kunt hier een heerlijke tijd doorbrengen.

 

Koopprijs: 5.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 2.800,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 14.600,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 25-04-2023  Plaatsingscode: PK-WA-HS-529

 

Object kenmerken
  • Huis