MOOIE KAVEL 1.500 m2 EIGEN GROND

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

MOOIE KAVEL 1.500 m2 EIGEN GROND

Huis - Ebeleben, Thüringen

***VERKOCHT***

Dit grote stuk eigen grond is prachtig gelegen, midden in de velden en landerijen rondom het stadje Ebeleben, met een heerlijk uitzicht over de wijde omgeving. Het is maar liefst 1.518 m2 groot en dat is behoorlijk fors.

Ongeveer de helft is mooi vlak grasland en daarna loopt het schuin omhoog, begroeid met bomen en fraai begroeid. Zowel beneden aan de voorkant als boven aan de achterkant is het kavel bereikbaar via een landweg.

Officieel is het landbouwgrond maar de buurman heeft er ook vrolijk een huisje op gebouwd. Nou zal dat waarschijnlijk wel niet meer mogen, maar wat denkt u van een oude bouwkeet of schaftwagen? Of wellicht zelfs tentje of yurt? Je moet hier een beetje creatief denken.

En dan is het een heerlijk plekje, of een zalige locatie, midden in de natuur en toch dicht bij de faciliteiten van het stadje en het dorpje, waar het toe behoort. En dat alles voor een zeer betaalbare prijs. Eigen grond is nu bereikbaar voor iedereen!

Er is geen water of stroom aanwezig. In volledig eigendom, overdracht via notaris.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Vraagprijs: 5.850,- euro.

Bemiddelingskosten: 995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 18-02-20  Plaatsingscode: PK-WM-HS-116
Object kenmerken
  • Huis