Natuurbungalow midden in Harz bossen

Verkocht
Omschrijving

Natuurbungalow midden in Harz bossen

Huis Verkocht - Braunschwende

VERKOCHT

Op een prachtige plek, midden in de bossen van de Harz, nabij Braunschwende, ligt deze schitterende bungalow te wachten op een nieuwe eigenaar. Het is een soort nederzetting midden in het bos, volledig omgeven door de natuur, met een paar tientallen huisjes, allemaal op eigen grond, in volledig eigendom. U zit hier werkelijk op een droomplek, volledig afgesloten van de buitenwereld.

Bent u niet bang voor de stilte? Houdt u van rust en ruimte? Dan zit u hier goed! De bungalow staat op eigen grond van ongeveer 500 m2 en bevindt zich helemaal aan de rand, waardoor u zo de bossen in kijkt, en geen last heeft van andere huisjes. U waant zich hier helemaal op uzelf, zonder buren. Volop privacy dus, alles heerlijk besloten.

De bungalow zelf is ongeveer 5 x 6 meter en dient opgeknapt te worden. Het huisje is volledig met de auto te bereiken want de kilometerslange weg door de bossen is weliswaar onverhard maar goed te doen met een normale personenauto. Ook al zit u diep in de bossen, u kunt dus zelf prima met de auto tot bij uw eigen huisje komen. Dat is wel zo handig!

Het dak is nieuw en er zijn ook al kunststof kozijnen. Maar alles heeft even wat liefde en aandacht nodig, her en der is flink achterstallig onderhoud. Dat is het echter allemaal dubbel en dwars waard want de plek is eigenlijk onbetaalbaar! Dit soort objecten komt niet zo heel vaak voor en helemaal niet voor deze prijs. Aan al dat moois moet dan ook een klein nadeeltje kleven, er is helaas geen stromend water. Wel elektriciteit.

Veel mensen vangen regenwater op en kunnen daar het hele jaar mee toe. Zo is er een buurman die twee plastic opvangbakken van elk 5.000 liter geplaatst heeft in de grond, samen dus goed voor 10.000 liter water. Dat werkt prima. Als u daar mee kunt leven, zit u hier op een zalig plekje, midden in de natuur. Het grote terras biedt heerlijk uitzicht over de bossen. Binnen heeft u een woonkamer met houtkacheltje, een klein keukentje, een ruimte achter de woonkamer en nog een klein slaapkamertje.

Op het eigen kavel staat nog een tweede gebouwtje, bouwvallig en zwaar verwaarloosd. Dit kunt u afbreken, of eventueel opknappen, als u echt heel veel moed heeft. Het stuk grond is zelf licht hellend maar goed te doen. Onder de stenen bungalow bevindt zich nog een kleine ruimte, voor houtopslag.

Al met al is dit een mooi object, op een heerlijke plek, midden in de natuur. Op nog geen 4 uur afstand van de Nederlandse grens. Wie gaat hier zijn of haar eigen paradijsje realiseren? Het is nu bereikbaar voor iedereen!

 

DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT

 

Vraagprijs: 12.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 23-03-19  Plaatsingscode: PK-KR-HS

 

 

Object kenmerken
  • Huis