Nette bungalow op klein park in natuur

€ 31.000,- k.k.
Omschrijving

Nette bungalow op klein park in natuur

Huis - Wipperdurchbruch

Dit is een knappe nette bungalow op een klein park, midden in de natuur. Half op een berg, dus mooi uitzicht over de velden en de omgeving. Het park ligt al half in de bossen zodat u meteen de natuur inloopt. Een heerlijk plekje, op volledig eigen grond. Met stroom en water, dat is ook niet overal.

Het is een relatief kleine bungalow met wel veel ruimte, doordat de onderste verdieping goed in gebruik genomen is. Deze is met massieve natuurstenen gemetseld opgetrokken. Hierin bevindt zich de woonkeuken, met mooie nieuwe inbouwkeuken. Ook vindt u hier de verwarmingsruimte met oliegestookte centrale verwarming en een douche en wc.

De bovenverdieping omvat de woonkamer, bereikbaar via trap en klein balkon. Ook is er een slaapkamer en nog een wc. De totale woonoppervlakte bedraagt ongeveer 60 m2. Het kavel in eigendom beslaat ongeveer 120 m2. Er zijn geen erfafscheidingen dus alles biedt een zeer ruimtelijke aanblik. De auto kan op loopafstand op een parkeerplaats neergezet worden.

Het parkje is zeer kleinschalig en uitermate rustig. Midden in de natuur gelegen dus een heerlijke plek.

 

Vraagprijs: 31.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 19-05-19  Plaatsingscode: IS-SE-WS-020

 

Object kenmerken
  • Huis