FRAAI OPGEKNAPT HUIS MET GROTE TUIN

€ 69.000,- k.k.
Omschrijving

FRAAI OPGEKNAPT HUIS MET GROTE TUIN

Huis - Sondershausen

=== TERUGGETROKKEN ===

 

*** ABSOLUTE TOPPER! ***

Heerlijk rustig aan de dorpsrand gelegen, ligt dit recent gerenoveerde huis met grote tuin van ca. 1.760 m2 dus u heeft hier werkelijk alle ruimte! Met volop rust en privacy want u zit helemaal aan de rand van het dorp.

Het plaatsje heet Thalebra en maakt deel uit van de gemeente Sondershausen, centraal gelegen in Middenduitsland (Thüringen). Het is een landelijke gevarieerde omgeving met veel velden en landerijen maar ook bossen en heuvels.

Dit is werkelijk een klein paradijs met ook nog hoogteverschillen wat een heel leuk effect geeft in de tuin. In totaal zijn het zes aaneengesloten kavels waarvan twee nog als bestemming bouwgrond hebben, U zou er dus nog twee huisjes op kunnen plaatsen.

Het woonhuis is de laatste jaren opgeknapt en heeft nieuwe leidingen voor water, stroom en afwatering. Verder heeft u aan het huis vast een werkplaats, open schuur en houtschuurtje. Ook staat er nog een bakhuisje wat tot extra gastenverblijf omgetoverd kan worden.

Het woonhuis is op de begane grond volledig gerenoveerd en dit betekent dat u er direct in kunt wonen of verblijven. Ideaal als heerlijk vakantiehuis of permanente bewoning. U kunt op diverse manieren het huis betreden.

Aan de voorkant via het halletje wat in een grote hal uitkomt. Vandaar heeft u toegang tot de woonkamer met extra zijkamer wat ook als slaapkamer kan dienen. Dan zijn er beneden nog twee slaapkamers. En uiteraard badkamer, separate wc en keuken.

Alles is uitgevoerd in een landelijk rustieke boerenklassieke sfeer wat erg warm aandoet. Verder is er veel zorg en aandacht besteed aan details. Alles heeft een hoge mate van afwerking en kwaliteit. U kunt hier direct intrekken!

Boven is er nog een grote zolder met authentieke kamer en toegang tot de hooizolder boven de schuur. Alle meubels en inventaris worden meeverkocht, alleen wat kleine persoonlijke spullen worden meegenomen door de verkopers.

Het geheel is sfeervol ingericht en ook het terrein buiten heeft leuke karakteristieke sfeerdetails. Ook staat er een heerlijke hot tub buiten, hoe zalig is dat? Dit soort objecten komt maar eens in de zoveel tijd voorbij. Wacht dus niet te lang.

Als je kijkt naar de grondwaarde en de taxatie van huis en verbouwing, dan krijg je hier heel veel voor eigenlijk heel weinig geld. Ook de locatie is ideaal, lekker rustig gelegen en met heel veel eigen grond. Dit is dan ook een absolute topper.

 

*** DIT OBJECT IS NIET MEER BESCHIKBAAR / TERUGGETROKKEN / UIT DE VERKOOP ***

 

Richtprijs: 69.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 7.700,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 83.500,- euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 05-06-2023  Plaatsingscode: PK-TL-HS-549

 

Object kenmerken
  • Huis