Helaas…. u bent te laat ■ VERHUURD ■

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat ■ VERHUURD ■

Huis - Nemsdorf-Göhrendorf

*** VERHUURD ***

OPLOSSING VOOR UW WOONNOOD – HUUR

*** NU TE HUUR! ***

U vindt de stap te groot om een huis in Duitsland te kopen? Of u heeft nog niet voldoende geld om iets te kopen? Dan kunt u nu dit prima woonhuis huren voor een alleszins schappelijke prijs. Gunstig gelegen in centraal Duitsland.

Dit woonhuis aan de doorgaande weg in Nemsdorf-Göhrendorf (Sachsen-Anhalt) verkeert in goede staat en kan zo bewoond worden, na de normale verhuiswerkzaamheden zoals behangen, vloeren leggen en keuken plaatsen.

Er is water, stroom, een badkamer en centrale verwarming op oliestook. Het huis is dus direct bewoonbaar of kan dienen als vakantiehuis. Aan u de keus. Het heeft geen tuin maar wel wat ruimte om het huis heen, en een schuurtje.

Binnenkomst via een overdekt plaatsje met badkamer en aansluitend ruime hal. Dan op de begane grond twee kamers, een keukenruimte en boven nog een kamer en een grote kale ruimte, waar u eventueel nog een grote kamer van kunt maken.

Al met al best veel ruimte en in principe allemaal zo bewoonbaar (te maken). Voor een alleszins acceptabele prijs. Er is een leuk attractief strandbad (openluchtzwembad) in de nabije omgeving en op ca. 20 minuten afstand de grote Geiseltalsee.

U zit ook niet ver van Halle en Leipzig en snelweg A38 is vlakbij, net als de A71 (Erfurt) en de A9 (Berlijn).

Voor langere periode te huur.

 

— DIT OBJECT IS REEDS VERHUURD —

 

Huurprijs: 650,- euro per maand

Nebenkosten: vanaf 100,- euro per maand

(water, afwatering, schoorsteenveger, verzekering, grondbelasting, afvalinzameling)

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 07-12-2023  Plaatsingscode: PK-NG-HS-605

 

Object kenmerken
  • Huis