Oud bedrijfspand in klein stadje

€ 30.000,- k.k.
Omschrijving

Oud bedrijfspand in klein stadje

Huis - Kyffhäuserkreis

Dit oude en karakteristieke bedrijfspand staat op een flink stuk eigen grond in een klein stadje in de Kyffhäuserkreis. Inwoner-aantal: bijna 3.000.

Het ligt aan de centrale invalsweg tussen de doorgaande weg en het centrum. Het kavel is ongeveer 1.000 m2 groot. De gemiddelde grondprijs bedraagt daar 22,- euro per vierkante meter.

Het gebouw is oud en bouwvallig. Wel heeft het een karakteristieke uitstraling. Het object staat op een bebouwde oppervlakte van ongeveer 300 m2.

 

Vraagprijs: 30.000,- euro.

Bemiddelingskosten: op aanvraag.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 14-05-19  Plaatsingscode: PK-EB-HS-017
Object kenmerken
  • Huis