Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Rossla, Südharz

**IN OPTIE***

OUD BOERENBEDRIJF MET VEEL GROND

Wat een ruimte! Bijna 2.000 m2 eigen grond zit er bij deze oude boerderij plus grote schuur. U zit aan de rand van het plaatsje, dus vrij uitzicht over de landerijen. Wat een heerlijk plekje en dat met zoveel grond, dat biedt heel veel mogelijkheden.

Het huis heeft een bebouwde oppervlakte van ca. 58 m2 en zit direct aan de grote schuur vast, met een oppervlakte van bijna 100 m2. Dan staat er ook nog een kleine schuur van 33 m2. Aan woonoppervlakte heeft u ca. 90  m2 tot uw beschikking.

Qua bereikbaarheid zit u hier prima, want u zit vlak bij de doorgaande weg, en ook niet ver van de aansluiting op snelweg A38 (Kassel/Hannover-Leipzig-Dresden). Eigenlijk zit u hier pal tussen de Harz en het Kyffhäuser Naturpark met het grote en fraaie stuwmeer van Kelbra dichtbij.

Alle voorwaarden zijn dus eigenlijk aanwezig voor een heerlijk vakantieverblijf of permanente vestiging. Verhuren kan natuurlijk ook, zowel voor de vakantieverhuur als de permanente verhuur aan lokale woningzoekenden. Eigenlijk is dit gewoon een erg goed huis. Maar….

Alles moet wel volledig gerenoveerd worden. Het huis is erg eenvoudig (70 jaar niks aan gedaan) en er is niks gemoderniseerd. Maar het heeft water en stroom dus u kunt direct aan de slag. Er is alleen gen riolering of Klärgrube, geen toilet, geen badkamer, geen verwarming etc.

Dus een volledig klushuis.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs: 53.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 2.995,- euro (ex. btw).

(met BTW NL 21 % = 3.623,95 euro OF met BTW DE 19 % = 3.564,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 6.000 euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 01-02-22  Plaatsingscode: PK-KA-SE-339-B

Object kenmerken
  • Huis