Oud boerenhof met heel veel ruimte

€ 17.500,- k.k.
Omschrijving

Oud boerenhof met heel veel ruimte

Huis - Oberbösa

VERKOCHT

Dit oude boerenhof heeft heel veel ruimte en mogelijkheden. Er is een dubbel groot woonhuis met zeker acht kamers, een immense zolder, garages en ruimte. Dit deel staat aan de rustige doorgaande weg in een stil dorpje. Dan is er een groot besloten binnenhof, te bereiken via een poort aan de zijkant. Aan de andere kant van het hof vindt u ook weer allerlei schuren en ruimtes.

Hier heeft u werkelijk een groot scala aan mogelijkheden! Dan is er ook nog een verwilderde tuin, van goede afmetingen waar een heerlijk lusthof of besloten tuin van valt te maken. U heeft zeker vier grote schuren of ruimtes en in het hoofdhuis is ook een zee aan ruimte. Hier is veel mogelijk! Dit huis moet je eigenlijk gezien hebben, pas dan zie je de mogelijkheden.

Wel even goed door alle rommel en bende heen kijken, want het hele huis ligt vol met zooi. Maar dat is even een kwestie van aanpakken en opruimen. En dan kan het opbouwen beginnen. Want er moet natuurlijk wel wat gebeuren, dat is vanzelfsprekend bij zo’n lage prijs. Toch is dat juist het grote pluspunt want zo’n prachtig royaal object is nu eigenlijk bereikbaar voor iedereen.

Het totale kavel beslaat ongeveer 850 m2 en dat is fors. Het object ligt midden in het dorp en heeft absoluut uitstraling. Het dorpje Oberbösa ligt aan de zuidkant van een mooi natuurgebied en ligt tussen de steden Sömmerda, Bad Langensalza, Nordhausen en Sangerhausen. Inkoopsmogelijkheden zijn in de direct omringende plaatsen voorhanden. Met aansluiting op snelweg A71 richting Erfurt.

 

DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT

 

Vraagprijs: 17.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 1.995,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer.
Object kenmerken
  • Huis