Oud boerenhuis in dorp in natuur

Verkocht
Omschrijving

Oud boerenhuis in dorp in natuur

Huis Verkocht - Kyffhäuserland

***VERKOCHT***

Dit oude boerenhuis met schuren en aanbouw staat aan de dorpsrand van een klein plaatsje midden in de natuur. Overal om u heen zijn de bergen en bossen van de Kahler Berg Kuhberg en de Wipperdurchbruch in Kyffhäuserland. Het is echt een prachtige omgeving, midden in het groen. Het object staat op eigen grond van 600 m2.

Het is een groot object met veel ruimte. In totaal zijn er 10 kamers en heeft u een totale woonoppervlakte van zo’n 145 m2. Wel is alles oud en gedateerd maar daar is de prijs ook naar. Het huis is oorspronkelijk gebouwd in 1890 en heeft in de loop der jaren flink wat uitbreiding ondergaan. De tegenover het huis gelegen schuur hoort ook bij het huis en daarachter bevindt zich nog een tuin.

Dat is dus wel afgescheiden door middel van een openbare weg. Sowieso zit u op een soort eilandje midden tussen wat onverharde paden en weggetjes. Het is daar nog redelijk onontgonnen en u zit hoog bovenaan het dorp. In de winter en in de regenachtige herfst is dat dus wel een dingetje, qua bereikbaarheid. De smalle weggetjes zijn steil en lopen flink omhoog.

Het huis zelf heeft enige modernisering ondergaan en u zou er dus direct kunnen verblijven. Het is een stil en rustig dorp, met inkoopsmogelijkheden op korte afstand nabij in Sondershausen, Bad Frankenhausen en Kindelbrück.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Vraagprijs: 31.250,- euro k.k.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 28-05-19  Plaatsingscode: PK-SG-HS-023
Object kenmerken
  • Huis