Oud boerenhuis met grote tuin in Harz

€ 11.000,- k.k.
Omschrijving

Oud boerenhuis met grote tuin in Harz

Huis - Neudorf, Harz

 

NU IN PRIJS VERLAAGD!

 

Dit is een oud boerenhuis midden in de Harz, met een groot stuk grond van 1.800 m2, een zalig grote tuin dus! Het woonhuis is oud en zal volledig gerenoveerd dienen te worden. Maar er is water en stroom dus u kunt direct aan de slag. Binnen in het huis bevinden zich prachtige authentieke details van meer dan 200 jaar oud. Let u eens op de fraaie deuren en mooie plavuizen vloer.

Beneden zijn er zeker zes ruimtes en ook de zolder is van goede en grote afmetingen. Onder het huis bevindt zich een prachtige gewelfkelder. Aan het huis is een grote schuur aangebouwd met stallen, bergingen en andere opslagruimtes. Ook de schuur heeft nog een grote zolder. Het huis is geheel vrijstaand en staat voor op het kavel, aan een rustige straatkant. Het grote stuk grond strekt zich naar achteren uit, tot aan de stille dorpsweg.

Het is een klein en rustig dorpje midden in de Harz, met rondom volop natuur: diepe wouden en uitgestrekte landerijen. U zit midden in het groen en toch ook weer niet al te ver van snelweg A38, dat is handig voor de bereikbaarheid. Dit object is ideaal geschikt om voor een klein prijsje een prachtig huis met mogelijkheden te verwerven. Al het geld wat u hier in steekt, komt er dubbel en dwars weer uit.

Met een beetje fantasie en goede wil zet u een camper of caravan op het terrein en gaat u daar tijdelijk verblijven om zodoende het gehele huis op te knappen. Let wel: echt alles zal aangepakt moeten worden. Maar met een beetje liefde en heel veel werk, kunt u hier iets prachtigs van maken. De locatie is prima, midden in de natuur van de Harz, geheel vrijstaand, op een rustige locatie en met een immens stuk eigen grond.

Wie er oog voor heeft, zal merken dat het huis eigenlijk best nog wel in redelijke staat is en waarschijnlijk goed te redden. Een punt van aandacht zit ‘m in de steeg tussen het boerenhuis en de buren. Verder moet de afwatering van het huis nog worden aangesloten op de riolering in de straat. Dit is al tot op het eigen kavel aangebracht. Voor een handige klusser, zijn dat allemaal kleinigheden.

De koopprijs is recent in prijs verlaagd en is een vaste prijs, gebaseerd op het feit dat de huidige eigenaren (erfgenamen van de vroegere bewoners) nu snel afscheid willen nemen van hun voorouderlijke woning. Niet te lang wachten, dus. Wie durft, heeft hier zeker een buitenkansje!

 

NU IN PRIJS VERLAAGD!

 

Koopprijs NU: 11.000,- euro.

Bemiddelingskosten: op aanvraag.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 27-02-19  Plaatsingscode: HS-SB-PK
Object kenmerken
  • Huis