Oud Dreiseitenhof met heel veel grond

Verkocht
Omschrijving

Oud Dreiseitenhof met heel veel grond

Huis Verkocht - Riethnordhausen

VERKOCHT

Dit oude gebouw staal al tientallen jaren leeg. Maar het is wel een prachtig object, en nu te verkrijgen voor een spotprijs. In totaal gaat het om een groot stuk grond midden in een dorpje. Op het kavel van 1.875 m2 staat het hoofdgebouw aan een rustig dorpsstraatje. Aan beide zijkanten naar achteren staan dan twee gebouwen. In het midden een groot eigen plein, een prachtig beschut binnenhof met van alle kanten zon en veel ruimte. De achterkant van het perceel grenst aan een doorgaande weg en komt uit op een parkeerterreintje. Het object is dus van twee kanten te benaderen.

Vroeger was het een bedrijfspand en er is dan ook heel veel ruimte, net veel kamers en een hele grote zolder. Werkelijk alles zal aangepakt en vernieuwd moeten worden. Maar dan heeft u ook een schitterend gebouw, met alle mogelijkheden. De aankoopprijs is natuurlijk een lachertje. Daar hoeft u het niet voor te laten. Wel zult u enig geduld dienen op te brengen bij aankoop. Het gebouw en de grond is vanuit een erfenis terecht gekomen bij diverse eigenaren. Daarom zal aankoop geruime tijd in beslag nemen.

U moet dus geen haast hebben en niet al dit jaar aan de slag willen. Aankopen, dicht spijkeren en rustig een half jaar afwachten, dat is de beste strategie bij dit pand. Dan zitten we al in het volgende jaar en kunt u voorjaar/zomer 2019 aan de slag. Het pand biedt natuurlijk diverse kansen en heeft een groot potentieel. U moet er alleen even doorheen kijken en de mogelijkheden zien. Bij dit pand hoort ook nog eens 4.867 m2 akkerland en dat krijgt u er zomaar bij! In totaal dus 6.742 m2 grond en dat is echt heel veel.

De normale WOZ-waarde voor vierkante meters ligt in dit dorp tussen de 7 en 15 euro per m2. Alleen al aan grondwaarde slaat u dus een prima slag! De bouwgrond van 1.875 m2 vertegenwoordigt een waarde van ongeveer 15.000 euro. En akkerland zit tussen de vijftig cent en een euro per m2. Dus de totale grond alleen kan al 20.000 euro waard zijn. En dat alles nu te koop voor slechts 6.742,- euro. Hoe is dat mogelijk? Dat komt omdat er nu alleen maar kosten zijn zoals grondbelasting en verplichte verzekering. De erfgenamen draaien daar nu al jaren voor op en willen er zo snel mogelijk vanaf.

Het is dus nu tijd om toe te slaan en dit grote object aan te kopen voor een zeer minimale prijs. Wie neemt NU de stap?

Koopprijs: 6.742,- euro incl. makelaarskosten.

 

DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook.
Object kenmerken
  • Huis