Oud Gasthof met grote zaal en tuin

€ 22.500,- k.k.
Omschrijving

Oud Gasthof met grote zaal en tuin

Huis - Artern, dorpje

Dit is een prachtig groot object, voor een hele kleine prijs. Het is een oude Gasthof met grote zaal op de bovenverdieping, ruimte voor een woning en beneden de oude ruimte voor café en restaurant. Volop ruimte dus! Op een rustige plek midden in het dorp met ook nog een grote tuin, waar u heerlijk kunt zitten of andere activiteiten kunt ontplooien.

Het staat in een stil dorpje in de omgeving van het stadje Artern, met goede aansluiting op snelweg A71 tussen Sangerhausen en Erfurt, globaal tussen de Harz en het Thüringer Wald. Ideaal gelegen dus. Het staat midden in het dorp, op een hoek en bij een afgesloten straatje dus rust en stilte is verzekerd. Het is ook geen doorgangsweg door het dorp.

Bij binnenkomst zijn ze in de hal al aan het slopen geslagen. Pal daarachter liggen de toiletten, rechts een oude keukenruimte en links was het café-gedeelte met een aanbouw. Het dak van deze aanbouw is slecht dus u kunt of de aanbouw slopen of anders een nieuw dak erop leggen. In totaal zijn er op de begane grond zeker vijf bruikbare ruimtes. Beneden ook de doorgang naar de tuin waar u een soort binnenhofje treft met twee schuren en dan ook nog een grote tuin achter het huis. Deze is ook vanaf de straatkant bereikbaar.

Boven heeft u een grote zaal tot uw beschikking met mooi oud parket en prachtig hoog plafond. Hier was ook de oude woning van de uitbater met zeker zevens kamers/ruimtes. De staat is op de foto’s goed te zien. U moet flink aan de slag maar alles is wel al mooi leeg en kaal dus u kunt meteen beginnen met opknappen. Daarboven nog een immense zolder en ook boven de zaal heeft u een zolderruimte.

Al met al is dit een groot pand met veel mogelijkheden. Grondoppervlakte ong. 700 m2. Bouwjaar ong. 1900. Woonoppervlakte ong. 220 m2.

 

Koopprijs: 22.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 15-02-19  Plaatsingscode: EB-KR-PK

 

Object kenmerken
  • Huis