Oud Gasthof restaurant met woning

€ 15.000,- k.k.
Omschrijving

Oud Gasthof restaurant met woning

Huis - Appenrode

Dit is een oud maar interessant object. Het is een oud Gasthaus, dus café restaurant met zaal en daarboven een woning, ook geschikt te maken als pension. Alles verkeert in oude en soms bouwvallige staat maar er zitten ook weer delen tussen die best wel weer mee lijken te vallen. De prijs is natuurlijk een lachertje, daar kan het niet aan liggen.

Het geheel staat op eigen grond van ongeveer 420 m2 en heeft dus best nog mogelijkheden. Het ligt aan een rustige doorgaande weg, direct de Harz natuur in. Ook qua ligging dus ideaal want niet ver af van snelweg A38 en grote stad Nordhausen en direct aan de rand van Naturpark Südharz gelegen. Voor toeristen en dagjesmensen dus een prima uitvalsbasis.

Of wat dacht u van een motorhotel of bed and breakfast? Hier kunt u alle kanten op. Verwacht echter geen kant-en-klaar geheel, alles zal ingrijpend opgeknapt en gerenoveerd dienen te worden. Het oude restaurant-gedeelte is in totaal ongeveer 180 m2 groot. De bovengelegen woning meet ongeveer 100 m2.

 

Vraagprijs: 15.000,- euro.

Bemiddelingskosten: op aanvraag.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 07-05-19  Plaatsingscode: PK-WR-HS-015
Object kenmerken
  • Huis