OUD HUIS MET HEEL VEEL SCHUREN

€ 15.000,- k.k.
Omschrijving

OUD HUIS MET HEEL VEEL SCHUREN

Huis - Treffurt dorpje

Dit oude woonhuis staat aan de doorgaande weg in de buurt van het leuke en pittoreske stadje Treffurt in de Wartburgkreis, Thüringen. Gunstig gelegen tussen Eschwege, Wanfried, Mühlhausen en Eisenach, niet ver van het Thüringer Wald en pal bij het Hainich Nationalpark. De ligging aan de weg biedt goede bereikbaarheid en is daarom ideaal geschikt als motorpension.

Het huis is oud maar biedt mogelijkheden. Er is water en stroom. Riolering ligt in de straat en moet nog vanaf het kavel aangesloten worden op het kanaal. Er is een klein binnenhof met daarachter een volledige bebouwing met schuren, stallen, aanbouwtjes en hokjes. Bijna het volledige kavel van zo’n 500 m2 is bebouwd, met uitzondering van het binnenhof vooraan.

Er is dus een overvloed aan schuurtjes, waar u een bestemming voor zult moeten vinden of anders gewoon afbreken. Aan de achterkant loopt nog een straatje dus het kavel is van twee zijden benaderbaar. Het woonhuis heeft een bebouwde oppervlakte van 50 m2. Beneden is er de hal, een keukenruimte, zijkamer, woonkamer en nog een kamer. Boven drie kamers en een opslagruimte. Verder nog een zolder en een kelder.

Let wel: uiteraard dient alles opgeknapt te worden. U koopt hier geen kant-en-klaar huis. Maar daar is de prijs ook naar.

 

Koopprijs: 15.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 3.450,- euro.

Eenmalige bijkomende kosten: ca. 1.575,- euro.

(w.o. notariskosten, overdrachtsbelasting, div. administratieve kosten etc.)

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 02-08-20  Plaatsingscode: PK-ST-HS-183
Object kenmerken
  • Huis