Oud huis op groot stuk eigen grond

€ 15.000,- k.k.
Omschrijving

Oud huis op groot stuk eigen grond

Huis - Kyffhäuserland

Dit is een prachtig object voor iemand die veel ruimte nodig heeft of zin heeft in een grote tuin. Dit oude Duitse woonhuis staat op eigen grond van ruim 1.000 m2 midden in een klein dorpje in de gemeente Kyffhäuserland in Thüringen. De gezellige stadjes Sondershausen en Bad Frankenhausen zijn dichtbij en het plaatsje ligt midden in de fraaie natuur van het Kyffhäuser Naturpark.

Het royale kavel ligt tussen twee rustige dorpsstraatjes in en heeft dus aan twee kanten toegang tot het stuk grond. Naast het woonhuis met aanbouw staat er nog een oude garage, een schuurtje en nog wat bouwsels. U heeft hier in ieder geval alle ruimte. Het stuk grond is momenteel verwilderd en er zal dan ook even flink gesnoeid moeten worden.

Ook het woonhuis staat nog helemaal vol maar dat is een kwestie van uitruimen. U moet er allemaal echt even doorheen kijken want eigenlijk is dit een heel mooi stuk grond, met veel mogelijkheden. Wie dit gaat opknappen doet zeker een goede greep want ook in Duitsland wordt grond steeds schaarser en duurder. En dan zo’n groot stuk grond, midden in een leuk dorpje, op een goede locatie. Dat is altijd goed.

Het woonhuis is oud en zal volledig gemoderniseerd moeten worden. Volgens opgave is er water en stroom en afwatering via riolering. Ook is er aansluiting op het gasnet. Beneden heeft u een woonkamer, keukenruimte en nog een extra kamer. Boven zijn er vier kamers. Ook is er nog een zolder en een kelder. Zoals reeds vermeld dient alles leeg geruimd en gesaneerd te worden.

Het woonhuis is vrijstaand gelegen aan een rustige zijstraat midden in het centrum van een klein stil dorpje. Het is een leuke omgeving met volop privacy en toch een beetje sociale controle, voor als het huis langere tijd leeg staat. Laat u niet afschrikken door de buitenkant en de verwilderde toestand van de tuin. Dit object heeft echt potentie.

 

Richtprijs: 15.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 13-08-19  Plaatsingscode: PK-BL-HS-049
Object kenmerken
  • Huis