Oud huis op leuke plek met grote tuin

€ 25.000,- k.k.
Omschrijving

Oud huis op leuke plek met grote tuin

Huis - Nordhausen

Dit is een oud huis op een leuke plek, midden in het hart van het plaatsje, centraal gelegen en met een leuke open ruimte voor het huis. De plaats is goed bereikbaar met prima aansluiting op snelweg A38 en vlakbij de natuur van de Harz. Ook ligt de plaats in een mooie omgeving, met bergen en bossen. Er is nog van alles te doen in het plaatsje, alhoewel het niet groot is met zo’n 3.000 inwoners.

Het ligt in Landkreis Nordhausen en vormt een goede uitvalsbasis, eigenlijk bijna in het absolute midden van Duitsland. Van hieruit, kunt u dus overal naar toe. Vlakbij de Harz, niet ver van het Thüringer Wald, ook Erfurt is in de buurt en tripjes naar Berlijn en Praag zijn makkelijk te maken. Wordt dit uw nieuwe vakantiehuis?

Het object heeft groot achterstallig onderhoud en zal dus flink opgeknapt moeten worden. Toch is dit zeker de moeite waard, want het is een leuk huis, op een goede plek en met een hele grote tuin achter het huis. Het huis bestaat eigenlijk uit twee delen en achter het huis is nog een grote schuur. De ingang van de tuin is aan de zijkant in een zijstraat, achter een grote poort. Ook is er nog een garage en wat kleine aanbouw.

In totaal gaat het om zo’n 700 m2 eigen grond en dat is best fors, midden in zo’n dorp. Al met al is het een leuk object, met veel mogelijkheden. Zowel van binnen als van buiten zal het pand echter geheel opgeknapt dienen te worden. Wel is er aansluiting op water, stroom, gas, afwatering en telefoon.

 

Koopprijs: 25.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 18-05-19  Plaatsingscode: EB-SS-HS-019

 

 

Object kenmerken
  • Huis