OUD HUISJE AAN HISTORISCHE STADSMUUR

€ 8.900,- k.k.
Omschrijving

OUD HUISJE AAN HISTORISCHE STADSMUUR

Huis - Kindelbrück

Dit knusse piepkleine huisje verkeert in erbarmelijke staat maar daar is de prijs ook naar. Voor een prikkie koopt u hier eigen grond, een huisje, een hofje en een schuurtje, grenzend aan de eeuwenoude historische stadsmuur van Kindelbrück, Thüringen.

Het huisje heeft een oppervlakte van ca. 61 m2 en is niet groot, maar dat biedt in dit geval alleen maar voordelen want dan hoeft u ook niet zo veel op te knappen. Het moet mogelijk zijn dit nog te renoveren en dan heeft u voor weinig geld een heel leuk huisje.

Het huis heeft in totaal 7 kamers c.q. ruimtes, een zolder en een kelder. Het dak verkeert eigenlijk in niet eens zo’n slechte staat. Het plaatsje buiten biedt nog redelijk veel ruimte. De schuurtjes buiten zijn al deels ingestort en moeten verder weggenomen worden. Dan heeft u ook een prachtig uitzicht op de historische stadsmuur.

Het kleine stadje Kindelbrück ligt tussen de snelwegen A38 en A71, geografisch ongeveer het midden van Duitsland. Het ligt tussen de Harz en het Thüringer Wald, globaal tussen de steden Nordhausen, Sangerhausen en Erfurt.

In het jaar 1291 al kreeg Kindelbrück stadsrechten. Het gehucht zelf is ooit ca. 550 na Christus ontstaan. De oude stadsmuur is gebouwd tussen 1508 en 1538. Dit kavel grenst direct aan de historische stadsmuur, hoe leuk is dat?!

Het huisje en de grond worden nu aangeboden voor een absolute spotprijs. Alles in volledig eigendom, overdracht via de notaris.

UPDATE 11/08/2022: het kavel met huis komt uit een erfenis en eerst moet door de notaris deze erfenis volledig afgehandeld zijn voordat tot aankoop overgegaan kan worden. Het huis is dus niet per direct beschikbaar momenteel.

UPDATE 05/10/2022: het object kan momenteel niet geleverd en/of bezichtigd worden. Vermoedelijk gaat dit nog een hele lange tijd duren. Reageren heeft op dit moment dan ook helaas geen zin.

 

Vaste koopprijs: 8.900,- euro

(inclusief bemiddelingskosten)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van max. 1.000 euro. Verder moet er voor wettelijke Nebenkosten een eenmalige afkoopsom van 1.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 04-08-22  Plaatsingscode: PK-KB-HS-421-B

Object kenmerken
  • Huis