OUD KARAKTERISTIEK PAND IN DORPJE

€ 33.000,- k.k.
Omschrijving

OUD KARAKTERISTIEK PAND IN DORPJE

Huis - Bad Tabarz

Dit oude verwaarloosde pand moet helemaal opgeknapt worden maar er is wel al water, stroom en afwatering (Kanal) aanwezig. U kunt dus direct beginnen met renoveren. Het staat op eigen grond van bijna 700 m2 aan de doorgaande weg in een klein dorpje tussen Eisenach, Gotha en Bad Salzungen.

Vlakbij de indrukwekkende natuur van het Thüringer Wald en met allerlei leuke toeristische bestemmingen in de nabijheid. Gunstig gelegen dus en goed bereikbaar. U heeft een flink stuk eigen grond, ideaal voor grote tuin, terras of parkeergelegenheid.

 

Vraagprijs: 33.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 3.450,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 15-01-21  Plaatsingscode: PK-SH-HS-225-O
Object kenmerken
  • Huis