OUD KLUSHUIS MET LEUK STUK GROND

€ 12.300,- k.k.
Omschrijving

OUD KLUSHUIS MET LEUK STUK GROND

Huis - Mühlhausen, Thüringen

***PRIJSVERLAGING!!!***

Dit oude woonhuis staat in een klein dorpje in de omgeving van Mühlhausen, Thüringen. Het is een afwisselende landelijke omgeving met velden en landerijen maar ook bossen en heuvels. Het vrijstaande pand staat op eigen grond van ca. 600 m2 en dat betekent dus dat u nog een aardig tuintje heeft.

Het huis zelf dient uiteraard volledig gerenoveerd en gemoderniseerd te worden, zowel van binnen als van buiten. Vandaar ook de lage prijs. Dus verwacht geen kant-en-klaar huis, dat kan niet. Van binnen staat het nog vol met oud meubilair en ouwe rommel, dat blijft allemaal staan.

Het is een woning met een achtergrond dus er zullen nog diverse hobbels moeten worden gladgestreken voordat het pand ‘schoon’ opgeleverd kan gaan worden. Dat gaat ook nog met enige kosten gepaard.

 

Koopprijs: 12.300,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 4.500,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 4.000,- euro voldaan worden.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 26-02-22  Plaatsingscode: PK-WB-DE-350-BO

Object kenmerken
  • Huis