Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Artern

**IN OPTIE***

Dit grote oeroude huis staat in het stadshart van een klein plaatsje, en heeft volop ruimte en mogelijkheden. Achter is een klein tuintje en daar staat nog een bouwsel wat als zomerhuisje of bed&breakfast verhuurd kan worden. Voor een spotprijs koopt u nu hier een compleet woonhuis, met water en stroom, midden in Artern, Thüringen, Middenduitsland.

Het huis is ook nog via een besloten parkeerplaats aan de achterkant te bereiken maar dan moet u wel de toegang realiseren en Wegerecht verzoeken. Het is een monument en dan specifiek de oude gewelfkelder. Daar was in vroeger tijden een soort winkeltje of iets dergelijks. Dat moet dus intact blijven.

Via de gang komt u achter in een grote open ruimte met trap naar de diverse verdiepingen. Halverwege een etage is een badkamer gemaakt. Boven vindt u tot wel 7 kamers, verdeeld over 2 verdiepingen. Er is ook een grote zolder en op termijn moet wel wat aan het dak gedaan worden. Uiteraard moet sowieso alles volledig opgeknapt en gerenoveerd worden.

Aan de achterkant loopt over de gehele breedte van het pand een oud en smal houten balkon. Beneden in de tuin heeft u 2 kleine houten schuurtjes en een stenen gebouwtje met daarin twee ruimtes, ideaal voor de verhuur. Sowieso is dit een prachtig pand om te verhuren (na renovatie), dan wel voor de permanente verhuur aan lokale Duitsers of als vakantieverhuur.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 02-03-22  Plaatsingscode: PK-AR-JK-355-B

Object kenmerken
  • Huis