OUD MONUMENTAAL PAND IN STADJE

€ 12.500,- k.k.
Omschrijving

OUD MONUMENTAAL PAND IN STADJE

Huis - Thüringen

Dit oude vervallen karakteristieke pand staat langs de in/uitvalsweg van een klein stadje in Thüringen, Mitteldeutschland. Het is een oude snoepjesfabriek, waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. In het huis is een woongedeelte gecreëerd maar dit is allemaal heel oud, half antiek en in niet bewoonbare staat. Het pand is geheel vrijstaand.

Het staat op eigen grond en overal tref je nog de overblijfselen van de oude fabriek aan, zoals zelfs een klein spoorlijntje op eigen erf. Dit is toch uniek! Het huis heeft dan ook zeker karakter. Wie gaat dit proberen te redden? De oppervlakte van het kavel bedraagt 660 m2 en alleen al aan grondwaarde zit u hier op een bedrag van zo’n 23.000,- euro.

Eigenlijk is dit dus echt een koopje! De vraag is wel, wat u er eigenlijk mee moet. Opknappen zal heel wat tijd, geld en aandacht vragen. Verder ligt het aan een drukke doorgaande weg. Dat werkt doorgaans ook niet echt waardeverhogend en verkoopbevorderend. Vandaar ook de lage prijs. Maar het heeft natuurlijk prachtige authentieke details!

 

Koopprijs: 12.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 28-02-20  Plaatsingscode: PK-MH-HS-119
Object kenmerken
  • Huis