Oud pand in prachtig historisch stadje

Verkocht
Omschrijving

Oud pand in prachtig historisch stadje

Huis Verkocht - Harz

***VERKOCHT***

Dit plaatsje behoort tot een van de mooiste stadjes in de Harz! Het is net alsof u hier de Middeleeuwen in komt lopen. Het gehele stadsgezicht is dan ook beschermd en u mag niet parkeren in de binnenstad. Dit huis staat te koop in de doorgaande straat van het historische plaatsje. Ook deze staat onder Denkmal-schutz en dat zou kunnen betekenen, dat u ook nog eens subsidies zou kunne aanvragen.

Want uiteraard moet de woning wel helemaal opgeknapt worden, zowel van binnen als van buiten, maar daar is de prijs ook naar. In totaal koopt u een huis op 700 m2 eigen grond en dat betekent dat u achter het huis nog een grote tuin heeft. Water en stroom is aanwezig en tot op heden werkend, alhoewel alle leidingen en aansluitingen wel vernieuwd zullen moeten worden. Er ligt een gas-aansluiting in de straat dus dat zou u ook kunnen aansluiten, indien gewenst. Het huis is aangesloten op de riolering in de straat.

U koopt hier een historisch pand met een geschiedenis, in een schitterend stadje, op een unieke plek midden in de Harz gelegen. Overal om u heen is de natuur, en zijn de vele bergen en bossen van het Harz Naturpark.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 22.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 10-03-19  Plaatsingscode: PK-SB-HS-007
Object kenmerken
  • Huis