OUD POSTKOETSHUIS IN VERVALLEN STAAT

€ 39.000,- k.k.
Omschrijving

OUD POSTKOETSHUIS IN VERVALLEN STAAT

Huis - Blankenheim

Hier moet echt wel wat gebeuren. Dit is meer dan een klushuiis, ook geen flinke opknapper, dit gehele object zal ingrijpend verbouwd moeten worden, zowel van binnen als van buiten. Een hele uitdaging dus.

Het is een oud postkoetshuis rond 1700. Momenteel in geheel vervallen en verwilderde staat. Het gaat om het hoofdhuis, de stallen, een binnenhof en een tuin. Alles op eigen grond van ongeveer 350 m2.

Het staat in de mooie omgeving aan de oostelijke kant van de Harz, tussen Sangerhausen en Lutherstadt Eisleben, beide twee gezellige stadjes. Ook makkelijk dichtbij de snelwegen A38 (Leipzig-Dresden) en A71 (Erfurt).

 

Koopprijs: 39.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 5.000,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 50.000,- euro. 

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 27-10-19  Plaatsingscode: PK-EL-HS-064-B
Object kenmerken
  • Huis