OUD VAKWERKHUIS IN KLEIN DORPJE

€ 15.000,- k.k.
Omschrijving

OUD VAKWERKHUIS IN KLEIN DORPJE

Huis - Ebeleben, dorpje

***Dit is ook op afstand te koop!***

Dit was vroeger de Gaststätte van het dorp, centraal naast de kerk gelegen. Boven was de zaal en beneden de café-ruimte en verenigingskamer. Het pand behoeft een grondige renovatie, vandaar ook de lage prijsstelling. Het staat op eigen grond van plusminus 250 m2. Het gebouw zelf heeft een bebouwde oppervlakte van 130 m2 dus dat is fors. Hier kan dus een woonruimte ontstaan van zo’n 200 m2. Er is een braakliggend stuk grond tussen het vakwerkhuis en de schuur, van zo’n 90 m2 waar u een leuk tuintje van zou kunnen maken. De schuur beslaat zo’n 40 m2.

Het ligt als een soort eilandje tussen de rustige doorgaande weg dwars door het dorp en de zijstraat van de kerk. Het is een karakteristiek pand, opgetrokken in originele vakwerkbouw. Het is onbekend of het een monumentale status heeft, hoogstwaarschijnlijk niet. Het ligt in een klein dorpje in de landerijen rondom Ebeleben, Thüringen.

Bijkomende kosten zoals overdrachtsbelasting en notariskosten etc. belopen niet meer dan 1.500,- euro eenmalig. Jaarlijkse grondbelasting is tientjeswerk, net als vastrechtkosten voor water en stroom en verzekering.

 

Vraagprijs: 15.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 995,- euro.

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een aanbetaling via bankoverschrijving en krijgt direct de sleutels thuisgestuurd! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 10-05-20  Plaatsingscode: PK-KB-HS-161
Object kenmerken
  • Huis