OUD VAKWERKHUIS OP ERFPACHTGROND

€ 6.650,- k.k.
Omschrijving

OUD VAKWERKHUIS OP ERFPACHTGROND

Huis - Kyffhäuserkreis, Thüringen

Dit mooie oude gebouw staat op meer dan 2.000 m2 grond, wat in erfpacht uitgegeven wordt. U koopt het gebouw voor een spotprijs, en betaalt jaarlijks een vastgesteld bedrag voor de grond. Momenteel is dat ongeveer 185 euro per maand. De instantie die de erfpacht uitgeeft is een betrouwbare partij waar ook nog mee te praten valt.

Het grote pand verkeert jammergenoeg in vervallen staat en er zal heel wat tijd, aandacht, liefde en vooral geld aan gespendeerd moeten worden om dit weer op een enigszins acceptabel niveau te krijgen. Mocht dat eenmaal lukken, dan heeft u wel een prachtig pand, op een leuke locatie, met een immense tuin. Dan kan het genieten beginnen!

Het object ligt in een klein plaatsje, midden in de natuur van de Kyffhäuserkreis. Overal heeft u bergen en bossen, velden en landerijen. Echt een afwisselend en aantrekkelijk landschap. Met toch redelijke plaatsjes dichtbij voor de inkopen en alle faciliteiten. Het huis zelf heeft goede afmetingen van 9 x 14 meter en dus een bebouwde oppervlakte van zo’n 126 m2. Hier is dus meer dan 200 m2 aan woonoppervlakte mogelijk!

Met een heerlijk uitzicht over de omgeving, want het staat aan de rand van het dorp en is geheel vrijstaan. Wie gaat hier aan de slag?

 

Koopprijs: 6.650,- euro (gebouw).

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

Erfpacht: ong. 185 euro per maand.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 23-02-20  Plaatsingscode: PK-SG-HS-117
Object kenmerken
  • Huis