Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Suhl

***IN OPTIE*** Dit grote woonhuis ligt compleet verscholen op 1.650 m2 eigen grond, in een heerlijk natuurrijke omgeving, verhoogd gelegen aan de rand van de stad, vlak nabij het Thüringer Wald, met een zalig uitzicht over de omgeving. U koopt hier eigenlijk de locatie, op een zeer goede plek, vlak bij de grote stad en toch midden in het groen.

Het huis is dan ook ernstig verwaarloosd en zal volledig gerenoveerd moeten worden. Dat loont echter de moeite want het is een groot huis, met zeker 150 m2 aan woonruimte beschikbaar, verdeeld over 5 kamers, keuken, badkamer, toilet en kelder.

Het object is goed bereikbaar door weliswaar smalle wegen maar prima aan te rijden. U kunt met de auto tot op eigen grond rijden, waar u in een soort mini-natuurparadijsje komt. Heerlijk besloten en rustig, met volop privacy en toch onderdeel van een rustig woonwijkje, in de beter en duurdere categorie.

Vergelijkbare woningen zijn recent verkocht voor 3 tot 4 ton, dus u kunt hier echt uw slag slaan nu!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs: 35.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, hier in de orde van grootte van 3.400 euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 27-02-22  Plaatsingscode: PK-SU-EB-354-B

Object kenmerken
  • Huis