OUD WOONHUIS MET GROTE TUIN: 2.000 m2

Verkocht
Omschrijving

OUD WOONHUIS MET GROTE TUIN: 2.000 m2

Huis Verkocht - Ebeleben

***VERKOCHT***

Dit is een buitenkansje! Voor relatief weinig geld krijgt u hier een compleet woonhuis met ruim binnenhof, diverse stallen, garages, werkplaatsen en ruimtes, een immens grote schuur en een zalig grote tuin! In totaal op meer dan 2.000 m2 eigen grond. In een rustig dorpje nabij het kleine stadje Ebeleben, midden in het hart van Duitsland, in het gewilde Thüringen.

In het rustige dorpje heerst een gemoedelijke sfeer en komt alleen bestemmingsverkeer. U zit aan de hoofdstraat met een vrolijk kabbelend beekje in het midden maar er is geen doorgaand verkeer dus alle rust en volop privacy. Hier is geen lawaai en kunt u genieten van een heerlijke stilte. ’s Nachts is het echt pikkedonker en zijn alle sterren goed te zien.

Dit object heeft alles in zich om een heerlijk vakantiehuis te worden of uw vaste woonverblijf. Het huis is oud en gedateerd maar heeft water en stroom, afwatering al op riool en verwarming via lokale oliekachels. De kozijnen zijn oud en nog van hout. Ook het dak is oud maar wel dicht en voor de komende jaren zeker voldoende.

Het huis heeft een grote poort en een ruim binnenhof met daaraan twee garages, meerdere stallen, ruimtes en werkplaatsen en een zeer grote schuur, in redelijk goede staat. De schuur meet 135 m2 en biedt een zee aan ruimte en mogelijkheden. Achter de schuur bevindt zich de grote tuin, licht schuin oplopend naar achteren, waar ook nog een toegang mogelijk is door de kleine weg die daar loopt.

De tuin heeft zeker een oppervlakte van 1.500 m2 en dat is echt groot. Ook heerlijk vrij zicht rondom dus alles is lekker ruim en open. Het huis heeft een bebouwde oppervlakte van circa 70 m2 en heeft een uitbouw boven de aanbouw waar de stallen en overige ruimtes zitten. U heeft dus aan woonruimte ongeveer 150-160 m2 tot uw beschiking. De plafonds zijn her en der laag.

Stroom- en waterleidingen zullen (op termijn) vernieuwd moeten worden net als de verwarming. Maar in principe is alles er en zou u direct de woning kunnen betrekken, als u heel weinig wensen heeft en niet zoveel waarde hecht aan luxe en comfort. Uiteraard is opknappen en renoveren wel aan te bevelen. Dit huis is het ook zeker waard. U heeft heerlijk de ruimte, een grote tuin en gunstig gelegen, vlakbij een stadje met alle inkoopsmogelijkheden en faciliteiten.

U betreedt het geheel via een deur in de grote poort. Dan kunt u via een halletje (Windfang) naar binnen in de grote hal. Op de begane grond vindt u de woonkamer,  zijkamer, keuken, twee voorraadkamers, badkamer.  Boven is er een slaapkamer, kinderkamer, worstenkamer en een extra woonkamer in de uitbouw. Dan uiteraard ook nog een zolder en een kelder.

U kunt hier zelf uw eigen paradijsje realiseren! Ideaal geschikt voor een grote familie of vriendengroep. Of mensen met honden, paarden of andere dieren. Ook geschikt voor een mini-pension of bed and breakfast, motorhotel of camper-plaats. Aan de achterkant loopt u via een landweggetje zo de velden en de bossen in. Zalig!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 07-03-21  Plaatsingscode: HJ-HS-HS-234

Object kenmerken
  • Huis