OUDE BOERENHOEVE MET GROTE TUIN

€ 28.500,- k.k.
Omschrijving

OUDE BOERENHOEVE MET GROTE TUIN

Huis - Lutherstadt Eisleben

*** HEEL VEEL RUIMTE! ***

Dit interessante object komt binnenkort in de verkoop. Het is een oude boerenhoeve met grote schuur en flinke tuin aan de doorgaande weg in een klein dorpje in de nabijheid van Lutherstadt Eisleben. Ook niet ver van Seegebiet Mansfelder Land, met heerlijke meren en strandjes.

Aansluiting op snelweg A38 (Sangerhausen-Halle-Leipzig-Dresden) is op een steenworp afstand (5 minuten) dus dat is handig voor het aanrijden vanuit Nederland. Al met al heeft u hier een heel aantrekkelijk object met veel mogelijkheden.

Voor een absolute bodemprijs. Alleen de grond al is hier de aankoopprijs meer dan waard. In totaal meet het kavel ca. 1.200 m2 dus dat is heel groot. Aan de straatkant staat het woonhuis met aangrenzend de grote schuur. Ook een ouderwetse toegangspoort is aanwezig.

Dwars op de schuur staat nog een aanbouw met stallen en schuurtjes. Hierdoor krijgt u aan de achterkant een leuke beschutte hof die overgaat in de grote tuin die helemaal naar achteren doorloopt. U heeft hier dus echt alle ruimte!

Aan de zijkant is ook nog een kleine garage. Het huis zelf betreedt u via de zijkant. Binnenkomst via grote hal met daarna woonkamer, zijkamer, keukenruimte en badkamer. Boven is er een grote zolder met nog een kamer. Verder veel ruimte om uit te bouwen.

U heeft hier de voordelen van een oude hoeve met veel grond, gesitueerd aan de rand van een klein dorpje, dus toch met wat sociale controle en kleine faciliteiten, zoals elk dorpje hier wel heeft. Door de ruimte is het object zeer gewild.

 

Koopprijs: 28.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 4.000,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 39.000,- euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 04-07-2023  Plaatsingscode: PK-OH-GB-559

 

 

 

Object kenmerken
  • Huis