Oude boerenhoeve met veel grond en tuin

Verkocht
Omschrijving

Oude boerenhoeve met veel grond en tuin

Huis Verkocht - Bad Frankenhausen

***VERKOCHT***

Dit is een mooie grote oude boerenhoeve, met woonhuis, schuren, stallen, groot eigen binnenhof en een mooie tuin achter de schuur. U heeft hier echt een prachtig mooi besloten privé-paradijsje, waar u heerlijk uw eigen gang kunt gaan. Het ligt aan een rustige zijstraat, in een klein dorpje vlakbij het gezellige stadje Bad Frankenhausen.

In totaal is het kavel meer dan 1.000 m2 groot dus u heeft echt alle ruimte. Het woonhuis heeft een woonoppervlakte van 75 m2 en heeft 4 kamers. Er is nog eenvoudige lokale verwarming en ook stroom en water. Het huis is gebouwd omstreeks 1930. Grote pluspunten zijn de grote schuur, de binnenhof en de royale tuin. U kunt hier alle kanten op!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Vraagprijs: 30.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 19-03-19  Plaatsingscode: GB-ES-GU
Object kenmerken
  • Huis