OUDE BOERENHOEVE MET VEEL GROND

€ 105.000,- k.k.
Omschrijving

OUDE BOERENHOEVE MET VEEL GROND

Huis - Sondershausen

Deze grote oude boerenhoeve staat op eigen grond van 16.000 m2 dus u heeft hier alle ruimte. Er voert een grote open oprijlaan naar het bezit, dat vroeger deel uitmaakte van een grote Gutshof met Gutshaus en bijbehorende gebouwen. Het heeft dan ook een rijke historie.

Vroeger maakte het deel uit van een klooster, daarna kwam een herenboer die het geheel ombouwde tot een aparte boerenhoeve en na de oorlog kwam het in handen van de staat en werd het volksbezit. Het geheel omvatte vroeger zeker 45.000 m2. Nu kunt u hier eenderde van kopen, de rest ligt braak en is deels vervallen.

Op het grote stuk grond wat te koop wordt aangeboden staat een groot gebouw waarin een woonhuis met zeker 100 m2 aan woonruimte is gevestigd. Het gebouw zelf is veel groter en biedt volop mogelijkheden. Ook koopt u een immense schuur van zeker 52 x 14 meter met een zee aan ruimte!

Het complex ligt middenin de landerijen en vormt een gehucht van nog geen 10 woonhuizen. Vol rust en ruimte dus, volledig privé en alle privacy gegarandeerd. Regio Sondershausen.

 

Koopprijs: 105.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 6.000,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 9-12-20  Plaatsingscode: PK-PD-WS-215
Object kenmerken
  • Huis