OUDE BOERENHOEVE OP EXECUTIEVEILING

€ 5.000,- veiling
Omschrijving

OUDE BOERENHOEVE OP EXECUTIEVEILING

Huis - Mühlhausen

*** NIET MEER BESCHIKBAAR ***

Deze oude boerenhoeve staat in een klein plaatsje in de omgeving van Mühlhausen. Het staat op eigen grond van 1.300 m2 en bestaat uit een vervallen Vierseitenhof met in het midden de binnenplaats en achter de grote schuur verder het land.

Het is een monument en mag dan ook alleen in oude staat hersteld worden, onder voorwaarden. Het bouwjaar is omstreeks 1800.

Het object kan alleen verkregen worden via een executieveiling. De minimum waarde is vastgesteld op 5.000 euro. Door biedingen kan dit bedrag uiteraard uiteindelijk hoger uitkomen. Een datum voor de veiling is nog niet vastgesteld.

 

Minimum-prijs: 5.000,- euro

Via openbare executieveiling.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 15-11-19  Plaatsingscode: PK-SF-HS-081
Object kenmerken
  • Huis