OUDE BOOMGAARD MET 3.000 m2 GROND

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

OUDE BOOMGAARD MET 3.000 m2 GROND

Huis - Nordhausen Harz

Dit is weer een verhaal apart: een boer heeft ooit een groot stuk grond van 1,5 hectare gekocht en daarin zat deze oude boomgaard, met zo’n 3.000 m2 als tuin bedoeld, of recreatiegrond. Aan de rand van een klein dorpje, landelijk gelegen tussen Nordhausen, Bleicherode en Walkenried.

Eigenlijk wil hij de agrarische grond behouden en het deel tuin verkopen. Dit is een mooi stuk grond, met vrij uitzicht, deels begrensd door het kerkhof van het dorpje. De breedte is ongeveer 56 meter en in totaal zou het dan gaan om ruim 3.000 m2.

Maar dat stuk grond moet dan wel kadastraal uitgemeten en in het kadaster gescheiden worden. Anders koopt u eigenlijk helemaal niks. Of u zou het volledige kavel van ruim 15.000 m2 moeten kopen. Maar dan wordt het qua koopprijs weer een beetje een moeilijk verhaal.

Het is nu ook nog niet helemaal duidelijk hoeveel de verkoper wil hebben voor het tuingedeelte. Dat zal in een persoonlijk gesprek duidelijk moeten worden. Ook ligt het er natuurlijk helemaal aan wat de bedoeling is. In ieder geval zijn er zeker mogelijkheden. Maar zal het evengoed toch wel een kostbaar verhaal gaan worden.

 

Prijs in overleg.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 30-03-20  Plaatsingscode: PK-ER-HS-144-O
Object kenmerken
  • Huis