OUDE BOOMGAARD MET 7.500 m2 GROND

€ 49.400,- k.k.
Omschrijving

OUDE BOOMGAARD MET 7.500 m2 GROND

Huis - Wolkramshausen

Dit is een mooi groot stuk land, aan de rand van het dorp en midden in de landerijen, met heerlijk uitzicht. Het gaat om meer dan 7.500 m2 eigen grond, in volledig eigendom. Helaas geen bouwgrond, maar wel staan er al twee bouwwerken op het land: een bungalow van 25 m2 in goede staat en een schuur annex opslag in ruwbouw van 40 m2.

Let op: u mag hier niet wonen, bijbouwen of anderszins grootschalig aan de gang dus u zult creatief om moeten gaan met de bestemming. Het is een oude boomgaard met meer dan 100 fruitbomen. Dus als u hier iets ecologisch gaat beginnen met fruit-oogst of een andere landbouw-achtige bestemming, dan zult u hier toch wel iets mogen. Denk aan imkerij, kwekerij of iets met dieren, paarden, wellicht iets met tenten of een yurt, Pipo-wagen of omgebouwde schaftkeet.

Een beetje out-of-the-box denken, kan hier geen kwaad. Professionele camping? Nee. Maar wellicht wel iets van kamperen bij de boer. Het grote stuk grond is volledig omheind dus de hond kunt u hier heerlijk loslaten. Wat te denken van dierenpension of hondenopvang bijvoorbeeld? Stroom- en wateraansluiting is aanwezig tot aan het kavel maar nog niet aangesloten. Verder zal zelf een deugdelijke septic-tank geplaatst dienen te worden voor de afwatering.

Het stuk grond ligt prachtig gelegen aan de rand van een dorpje in de omgeving van de grote stad Nordhausen, vlakbij een zalig bosrijk gebied, met heuvels en dalen, en glooiende vergezichten. Ook makkelijk bereikbaar via snelweg A38. Vlakbij de heerlijke natuur van de Harz. Een heel veelzijdig en afwisselend gebied. Wie gaat hier zijn droom realiseren?

 

Koopprijs: 49.400,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 21-01-20  Plaatsingscode: EB-WR-PB-100

 

Object kenmerken
  • Huis