Oude bungalow op mooie plek dorpsrand

€ 9.950,- k.k.
Omschrijving

Oude bungalow op mooie plek dorpsrand

Huis - Sondershausen

Deze oude bungalow staat op een mooi plekje, helemaal aan de rand van een klein dorpje, in de omgeving van Sondershausen. Het stuk grond is zeker 1.500 m2 groot dus u heeft alle ruimte. De weg ernaartoe loopt schuin omhoog dus boven op het kavel, heeft u een heerlijk uitzicht over de omgeving.

Ook de bungalow ligt iets verhoogd en daardoor is er beneden nog een ruimte, waar u eventueel nog een mooie slaapkamer van zou kunnen maken. De ruimte is ook van binnen in het huisje via een trap bereikbaar. De bungalow zelfs is ongeveer 4 x 6 meter en heeft een grote ruimte en een apart badkamertje. Alles dient gerenoveerd te worden.

Er is momenteel geen water en stroom maar dat ligt in de straat dus dat zou aangesloten kunnen worden. U zou ook een watermeter en stroomkast aan de rand van het kavel kunnen laten plaatsen, dan zijn de kosten niet zo hoog en kunt u zelf verder de leidingen aansluiten. Of u gaat gewoon lekker helemaal zelfvoorzienend, dat kan natuurlijk ook.

Het huisje dient opgeknapt te worden en ook de tuin zal helemaal opgeruimd moeten worden. Overal liggen gesnoeide struiken dus die moet u afvoeren. Al met al valt er wel wat werk te verrichten maar daar is de prijs ook naar. Alleen de grond en de locatie is de prijs eigenlijk meer dan waard!

 

Koopprijs: 9.950,- euro.

Incl. bemiddelingskosten.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 16-04-19  Plaatsingscode: EB-KF-PK-012
Object kenmerken
  • Huis