OUDE DUITSE DDR-BUNGALOW OP PARKJE

€ 24.000,- k.k.
Omschrijving

OUDE DUITSE DDR-BUNGALOW OP PARKJE

Huis - Kyffhäuserland

Centraal in Middenduitsland, half op de berg aan de rand van het bos, met rondom velden en landerijen en een stromend riviertje, ligt dit kleinschalige vakantieparkje, met nog geen 30 huisjes waarvan er nu één te koop is. Hier komt bijna nooit wat te koop dus dit is een buitenkansje.

Het kaveltje is ongeveer 210 m2 groot dus lekker overzichtelijk. Dan kunt u bij aankomst meteen genieten en hoeft u niet meteen een halve week de tuin onderhanden te nemen. Het ligt op de tweede rij van bovenaf, aan het hoofdpad dus u zit eigenlijk redelijk vrij.

De bungalow meet ongeveer 4 x 7 m dus wel klein maar alles is aanwezig. Bij binnenkomst in het halletje vindt u rechts eerst een klein badkamertje met douche, wasbak en wc, dan een piepklein keukentje en aan de achterkant van het huisje een slaapkamer met stapelbed.

De woonkamer is links en meet ca. 18 m2. Voor is nog een klein terrasje en aan de zijkant een schuurtje. De tuin is simpel te onderhouden en maakt een verzorgde indruk. Wel moet er uiteraard het een en ander gebeuren en dat geldt ook voor de bungalow. Het kan wel een verfje gebruiken.

Maar het gaat eigenlijk om de locatie, midden in de natuur, met toch de voordelen van een beetje sociale controle op zo’n parkje en water, stroom, keukentje, douche. U kunt hier direct in en heerlijk vakantie vieren.

De verkoop ligt wel een beetje gevoelig en de eigenaar houdt zich nadrukkelijk ook zelf bezig met de verkoop dus wellicht is de bungalow al weg, dat kan helaas voorkomen. Ook bezichtigen ligt moeilijk, raar maar waar, zo werkt dat hier nou eenmaal. Allemaal zaken om rekening mee te houden.

 

Vaste koopprijs: 24.000,- euro.

Incl. eenmalige servicekosten.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van max. 1.800,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 31-05-22  Plaatsingscode: PK-SE-EB-394-B

 

Object kenmerken
  • Huis