Oude Duitse houten natuur DDR-bungalow

Verkocht
Omschrijving

Oude Duitse houten natuur DDR-bungalow

Huis Verkocht - Biesenrode

VERKOCHT

Dit gaat niet zozeer om het huisje als wel om de plek, dit is een unieke locatie midden in een prachtig natuurgebied, met blijvend vrij uitzicht en geen directe buren. U zit hier helemaal alleen, aan de uiterste rand van het dorp, met enkel achter u in de diepte een huis van de buren, compleet verscholen in het groen en op zeer ruime afstand. Verder zit u hier helemaal alleen! Wat een zalige plek, volop privacy en alle ruimte!

Het is gelegen op de Biesenberg, aan de rand van het dorp Biesenrode, in de onmiddellijke nabijheid van de stad Mansfeld, dus dat is handig voor de inkopen. Verder zit u direct in de natuur, met blijvend vrij uitzicht. U heeft meer dan 500 m2 eigen grond met schitterend panorama-blik op de velden, bossen en bergen. Rust en ruimte, dat is wat u hier vindt. Voor u op het veld grazen de koeien en komt er verder niemand, behalve af en toe de boer. Hoe idyllisch is dat?!

Geen bungalows in de nabije omgeving, geen jengelende kinderen, geen vliegtuigen, brommers of auto’s, helemaal niets. Dus alleen geschikt voor mensen die goed tegen de stilte kunnen en helemaal op zichzelf willen zitten. Zalige rust! Dit is het ultieme tiny house gevoel.

Geen water of stroom maar er ligt een oude water-aansluiting dus wie weet kunt u die weer werkend maken. Of water via regenwater of eigen bron. Verder zou u een zonne-energie-installatie met panelen kunnen plaatsen en een pellet-kachel of houtkachel plaatsen. Helemaal zelfverzorgend, dus. U waant zich ver van de bewoonde wereld en zit ook echt midden in de natuur. Toch ligt het plekje niet ver van de rand van het dorp en is ook het stadje Mansfeld dichtbij, met alle faciliteiten.

De auto kunt u onderaan het veld zetten (of even verderop langs de openbare weg) en dan het laatste stukje omhoog lopen. U zult hier dus ook nooit zomaar buren of wandelaars voorbij zien komen, die zijn hier gewoon niet. De toegang voor de auto is via een verhard bosweggetje, niet ver van de doorgaande dorpsweg. De toegang tot de bungalow voert langs een provisorisch zelf aangelegd trappetje door de bosjes de berg op.

Van de bungalow moet u zich niet al te veel voorstellen, alhoewel het eigenlijk best nog wel gaat. Een beetje oplappen en rondom schilderen en dan is het weer goed te doen. Binnenkomst via een hal waar ook de douche en wc is. Dan naar binnen in de ruime woonkamer, met in de hoek de open keukenruimte. Verder al een betonnen fundering voor de houtkachel. Dan twee kamertjes aan de andere kant.

Wel ligt het hele kavel vol met rotzooi en rommel, ook de hele bungalow staat vol bende, maar dat is een kwestie van een paar containers bestellen en af laten voeren. Op verzoek kan dat voor u uitgevoerd en verzorgd worden tegen een meerprijs van 2.000,- euro, exclusief container- en verwerkingskosten.

U koopt hier de locatie, een uniek plekje in een fantastische omgeving. Eigen grond in volledig eigendom. Dit komt niet snel weer voor! Let op: in bepaalde periodes worden de koeien in de weide losgelaten. U heeft dan die vriendelijke grazers pal voor de deur! Interieur-foto’s op aanvraag beschikbaar.

 

DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT

 

Beschikbaarheid: per direct

Bezichtiging: op afspraak

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer.
Object kenmerken
  • Huis