OUDE FOTO’S – groot stuk grond met 2 huizen

€ 35.000,- k.k.
Omschrijving

OUDE FOTO’S – groot stuk grond met 2 huizen

Huis - Borxleben, Artern

OUDE FOTO’s

 

***VOORAANKONDIGING*** Dit mooie kavel komt binnenkort in de verkoop! Een groot stuk grond van 2.120 m2 in volledig eigendom aan de rand van het dorp met blijvend vrij uitzicht! Op eigen grond staan twee huizen: een leuk pittoresk oud woonhuisje van ca. 50 m2 en een grote aanbouw, in bungalowstijl van zeker 85 m2.

U heeft hier dus twee huizen voor één prijs! Ideaal voor verhuring of bed and breakfast. Wonen en werken, direct inkomen uit uw eigen investering, dat is nu mogelijk. En eigenlijk voor een zeer betaalbare prijs.

De huidige eigenaar is het afgelopen jaar druk bezig geweest alles een beetje fatsoenlijk te maken. Het gehele kavel was verwilderd en overwoekerd met onkruid en struiken. Het geheel bevindt zich in een klein dorpje in de regio tussen Artern en Sangerhausen, makkelijk dichtbij snelwegen A38 en A71.

Wegens verandering van plannen nu te koop. Vlakbij de Harz en ook niet ver van het Thüringer Wald.

Een droomobject met meerdere mogelijkheden.

Binnenkort volgen actuele foto’s.

Er zijn nu ook al recente foto’s via WhatsApp beschikbaar,

vraag deze aan via +49 1622 931 565

 

Locatie: Borxleben

 

Vraagprijs: 35.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 2.995,- euro.

Incl. volledige aankoopbegeleiding.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 08-04-21  Plaatsingscode: PK-BL-HS-244

Object kenmerken
  • Huis