OUDE GASTSTÄTTE IN LEUK KLEIN DORPJE

€ 80.000,- k.k.
Omschrijving

OUDE GASTSTÄTTE IN LEUK KLEIN DORPJE

Huis - Bad Langensalza

Altijd al een eigen horeca-bedrijf willen hebben? Zonder veel moeite en met niet te hoge kosten? Dan is deze leuke oude Gaststätte misschien iets voor jou! Gelegen in een rustig dorpje vlakbij het gezellige stadje Bad Langensalza.

Het bedrijf staat al een tijdje leeg en de inrichting is dan ook gedateerd en achterhaald. Maar eigenlijk is die retro-stijl weer helemaal terug en juist modern nu. Gelegen aan de hoofdstraat pal tegenover het marktplein met kerk waar trouwens nog een restaurant zit.

Dat is alleen maar goed voor de zaken. De verkoper is oud en wil vast wel graag van het pand af. Wellicht is er dan nog wat aan de prijs te doen ook.

 

Vraagprijs: 80.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 8.000,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 4.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 27-01-2023  Plaatsingscode: PK-TB-HS-485

Object kenmerken
  • Huis