MOOIE OUDE SCHUUR IN STADSHART

€ 8.999,- k.k.
Omschrijving

MOOIE OUDE SCHUUR IN STADSHART

Huis - Artern, Thüringen

***SPOTPRIJS!***

Dit is natuurlijk eigenlijk een lachertje! Een prachtige grote oude schuur, midden in het stadshart van een klein plaatsje, op meer dan 500 m2 eigen grond. Voor een prijs van een oude caravan in Nederland….

Dit is echt iets voor een liefhebber. Het geheel staat midden in het centrum van Artern, een klein stadje met zo’n 5.000 inwoners in de Kyffhäuserkreis, Thüringen. Centraal gelegen in Middenduitsland en goed bereikbaar via snelweg A71 (Erfurt-Sangerhausen) en A38 (Kassel-Leipzig-Dresden).

Het gaat om een oude karakteristieke schuur van zeker meer dan 200 jaar oud. Gelegen aan een klein achterafstraatje maar ook via de voorkant te bereiken aan een doorgaande straat. Op 515 m2 eigen grond met een officiële grondwaarde van 38 euro per vierkante meter. Alleen al aan grond heeft u hier dus een waarde van 515 x 38 = bijna 20.000 euro!

Nu dus voor de spotprijs van slechts 8.999,- euro!

Wacht niet te lang en sla snel toe!

 

Grondoppervlakte: 515 m2

Schuuroppervlakte: ca. 300 m2

 

Koopprijs: 8.999,- euro

Bemiddelingskosten: 3.450,- euro

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 31-10-20  Plaatsingscode: PK-AR-HS-202
Object kenmerken
  • Huis