OUDE STOKERIJ BINNENKORT OP VEILING

€ 10.000,- vanaf-biedprijs
Omschrijving

OUDE STOKERIJ BINNENKORT OP VEILING

Huis - Falkenstein Harz

  • VEILING-OBJECT – 

Dit prachtige oude gebouw komt binnenkort op de veiling met een minimumprijs van 10.000,- euro. Het staat op eigen grond van ruim 3.000 m2 en de bebouwde oppervlakte bedraagt zo’n 500 m2. Het is een oude stokerij van sterke drank, gebouwd rond 1894.

Vanaf de Wende staat het leeg dus houd rekening met ernstig achterstallig onderhoud. Het ligt aan de doorgaande weg in een bebouwde omgeving in de driehoek tussen Aschersleben, Quedlinburg en Harzgerode, aan de noord-oostkant van de Harz. Op een uurtje afstand van Sankt Andreasberg en een halfuurtje van Blankenburg.

 

Sluittijd aanmelddatum veiling: maandag 21 september!

 

Minimumprijs: 10.000,- euro.

Veilingkosten etc.: 1.190,- euro ongeveer.

Notariskosten etc.: 750,- euro ongeveer.

Grundbuchkosten etc.: 350,- euro ongeveer.

Begeleidingskosten: 2.995,- euro.

 

Let op! Dit is een minimumprijs! U dient rekening te houden met hogere biedingen op de veiling.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 12-09-20  Plaatsingscode: PK-FH-AU-198
Object kenmerken
  • Huis