PARADIJSJE MET HEEL VEEL GROND!

€ 18.500,- k.k.
Omschrijving

PARADIJSJE MET HEEL VEEL GROND!

Huis - Sangerhausen

*** DIT OBJECT IS NIET MEER BESCHIKBAAR ***

Dit heerlijke grote stuk eigen grond ligt midden in de velden van Sangerhausen, vlakbij de natuur van de Harz en toch dicht bij de bewoonde wereld. U heeft hier uw eigen paradijsje! Op een heel groot kavel eigen grond van meer dan 4.000 m2. Hier heeft u dus echt de ruimte! Volledig omheind dus de hond kan vrij rondlopen. En ook kleine kinderen lopen niet weg.

We zullen meteen beginnen met het grootste nadeel: de bereikbaarheid. U kunt met de auto tot op een eigen parkeerplaatsje komen in de bosjes, die min of meer bij het kavel hoort. Van daaruit moet u lopen, het eerste deel over het onverharde weggetje, het tweede deel door de bosjes en het laatste deel aan de rand van het akkerland, waar u eigenlijk omheen loopt. In totaal is dit ongeveer 150 m lopen.

Dit kunt u natuurlijk ook als een voordeel zien: niemand zal bij u langskomen, u zit helemaal afgeschermd, volledig besloten en privé, met volop privacy! U zit dan helemaal in uw eigen wereldje, met heel veel ruimte, fraai uitzicht op de stad Sangerhausen, en links en rechts de bergen en landerijen om u heen. U heeft hier volop de ruimte en een zee aan vrijheid, rust en stilte!

Het kavel is min of meer opgedeeld in een paar stukken. U heeft de tuin met de bungalow, dan een stuk afgeschermd met een paar schuurtjes waar ook het natuurtoilet zit, nog een deel tuin en dan een groot stuk grond met bomen en waar vroeger de moestuin was. Dan is er nog een schuin stuk grond wat eigenlijk ook bij het kavel hoort en waar men het tuinafval deponeert. Al met al heeft u zeker 4.300 vierkante meter tot uw beschikking. Dat is echt heel veel!

Het vakantiehuisje daarentegen is klein maar heeft een prachtig terras met solide en redelijk nieuwe overkapping. Binnen vindt u een woonkamer, slaapkamer en kleine keukenruimte. Er is water en stroom, dat wordt gezamenlijk met de aldaar aanwezige eigenaren afgenomen en onderling verrekend. Stroom is er het gehele jaar, water wordt in de winter afgesloten vanwege bevriezingsgevaar. Er is momenteel geen water in de bungalow naar binnen gebracht, er zijn alleen twee waterpunten aan de buitenkant van het huisje.

Het is mogelijk om een douche en wasgelegenheid in te bouwen in de schuurtjes verderop. Deze staan ingetekend in de kadastertekening en hebben dus Bestandschutz. Deze mag u dus ook opknappen en renoveren. Hier heeft u mogelijkheden. De gezellige en grote stad Sangerhausen (25.000 inwoners) is niet heel ver af dus daar zijn alle bouwwinkels en andere faciliteiten.

Het huisje heeft afmetingen van 6 x 4 meter en dan nog het ruime terras van ongeveer 18 m2. Alles is goed onderhouden en verkeert in prima staat. Weliswaar verouderd en niet volgens de moderne standaard, maar toch, alles ziet er knap en goed verzorgd uit. Er is duidelijk heel veel tijd, geld en aandacht gestoken in dit zalige oord.

Dit is een prachtig plekje, met volop ruimte, er is water en stroom en kan dus zomaar uw eigen paradijsje worden. Het object heeft geen officiële adres-aanduiding, en dus geen mogelijkheid tot inschrijving. Het is een recreatief object. Maar u mag er net zolang verblijven als u zelf wilt, daar zijn geen beperkingen aan verbonden. U bent volledig eigenaar, in volle eigendom, overdracht via notaris.

Vroeger was het stuk grond ook te benaderen via de onderkant, aan de hand van een weggetje bij een andere verzameling vakantiehuisjes. Die route bedraagt nog geen 30 meter. Het loont wellicht de moeite die toegangsroute weer eens te onderzoeken en te kijken wat daar wel of niet mogelijk is. Dat zal echter alleen pas kunnen als u eigenaar bent, niet vooraf.

Verder: vergelijkbare objecten met een toegang tot op het eigen erf, hebben – in deze grootte en op zo’n locatie – een prijsstelling vanaf 40.000 euro zo ongeveer. In de huidige koopprijs is de moeilijk begaanbare route dan ook al meegenomen. De actuele koopprijs is dan ook een vaste prijs en niet onderhandelbaar. Aan vaste kosten voor de overdracht zal er nog zo’n duizend euro bijkomen (notariskosten, overdrachtsbelasting, administratiekosten etc.), meer niet.

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een aanbetaling via bankoverschrijving en krijgt direct de sleutels thuisgestuurd! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

*** DIT OBJECT IS NIET MEER BESCHIKBAAR / TERUGGETROKKEN UIT VERKOOP ***

 

Koopprijs: 18.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 29-03-20  Plaatsingscode: PK-SH-HS-141
Object kenmerken
  • Huis