PARADIJSJE MET TWEE BUNGALOWS

Onder aanbieding
Omschrijving

PARADIJSJE MET TWEE BUNGALOWS

Huis - Sangerhausen

***IN OPTIE***

Dit mooie natuurkavel omvat meer dan 1.000 m2 recreatiegrond, bebouwd met twee bungalows, en twee separate toegangen tot het stuk grond, midden in de natuur. U heeft hier velden, landerijen, bossen en daar zit u middenin! Met een eigen riviertje langs uw terrein, hoe idyllisch is dat?! Het geheel is goed met de auto te bereiken. Er is water en stroom. Alles is direct klaar voor gebruik, u kunt meteen vakantie vieren!

Het gaat om twee bungalows: een oude karakteristieke DDR-bungalow en een nieuwere blokhut, met keuken, badkamer  De blokhut heeft een woonoppervlakte van zo’n 50 m2 en de oude bungalow ongeveer 30 m2. Ook staan er nog diverse schuurtjes en kleine gebouwtjes op het kavel. Aan de rand stroomt, iets verdiept gelegen, een klein riviertje.

De oude bungalow heeft een terras, een woonkamer en een slaapkamer. Deze is momenteel niet aangesloten op water en stroom maar dat kan natuurlijk wel. De fraaie blokhut heeft dat allemaal en is goed onderhouden. Daar vindt u een mooie woonkamer met fraaie open haard, een royale keuken, goede badkamer, slaapkamer en heerlijke serre met paradijselijk terras.

Het geheel ademt rust, ruimte en stilte. Alles is goed onderhouden en u vindt hier uw eigen kleine paradijsje, goed verscholen, rustig gelegen en met veel privacy. U zit aan een doodlopend laantje met in totaal nog geen tien huisjes, allemaal in gebruik en verzorgd, maar overal heerst rust. U hoeft hier niet bang te zijn voor drukke buren, die zijn hier niet. En toch heeft u een klein beetje sociale controle.

Het kavel ligt aan de rand van een klein dorpje in de omgeving van Sangerhausen. Vanuit het dorpje rijdt u zo’n 700 m de velden in en dan bent u er al. Via goede onverharde wegen. Alles is goed bereikbaar vanuit Nederland via snelwegen A38 en A71. U zit op nog geen 10 minuten afstand van het gezellige stadje Sangerhausen. Aan de zuidoost-kant van de Harz gelegen, dus vlakbij dit unieke natuurgebied.

Het gaat in totaal om twee bebouwde kavels die in één koop worden aangeboden. U zou dus ook nog kunnen overwegen om dit geheel te kopen en dan weer een bungalow door te verkopen. Of te gaan verhuren, dan heeft u in twee jaar tijd de aankoop er weer ruim uit. Mogelijkheden zat, in ieder geval. En eigenlijk voor een zeer voordelige prijs. Twee voor de prijs van één.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / ONDER AANBIEDING ***

 

Vraagprijs: 29.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht etc.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 10-07-21  Plaatsingscode: PK-GA-TH-274

 

 

Object kenmerken
  • Huis